fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trailer: Justin Timberlake als sexy jaren ’50 badmeester in Wonder Wheel

Gisteren had ik vanwege een andere film een gesprekje met iemand van een filmdistributiebedrijf en ze vertelde me dat er binnenkort een nieuwe Woody Allen film komt, Wonder Wheel, en alsof ik vast een paar foto’s wilde zien. “Oh ja en Justin Timberlake doet trouwens mee in deze film” vertrouwde ze me toe. Jemig, Justin. Daar wil ik wel naar kijken. De foto’s die ze me liet zien waren helemaal te gek. Justin in een jaren ’50 setting als lifeguard op het strand van Coney Island. Ik werd super nieuwsgierig naar deze film!

Hoe fijn is het dan als er een paar uur nadat je over de film gehoord hebt ook een trailer beschikbaar is. Die willen we heel graag met jullie delen.

En goed nieuws. Zodra de film in de Nederlandse bioscopen gaat draaien mogen we filmkaartjes weggeven voor Wonder Wheel. Je moet nog wel even geduld hebben tot ergens in de kerstvakantie. Blijf ons volgen!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook