fb
Damespraatjes Damespraatjes

ToolKid, het gereedschap voor de jonge klusser!

damespraatjes jongen met handzaag en zaagggeleider-M
Je bent op zoek naar gereedschap voor kinderen. Dat is er in diverse soorten en maten. Je maakt je keuze, doet een aankoop, en dan blijkt tot je schrik: je kind kan er niet goed mee over weg.

Veel gereedschap dat momenteel het predicaat ‘geschikt voor kinderen’ draagt, blijkt dat in de praktijk helemaal niet te zijn. Het is hooguit verkleind ‘grote mensengereedschap’, waarmee ze met hun kleine, niet volgroeide kinderhanden weinig kunnen beginnen.

Maar er is ook ToolKid, gereedschap dat wel geschikt is voor kinderen.

ToolKid stelt kinderen centraal

ToolKid is ideaal handgereedschap voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Geen imitatie of verkleining van gereedschap voor volwassenen. Geen speelgoed, maar het eerste professionele kindergereedschap ter wereld!

Kinderen die met ToolKid aan de slag gaan, beleven veel plezier aan het zagen, boren en timmeren. Hun creativiteit en zelfvertrouwen nemen toe met het aantal bouwwerken dat ze opleveren. Het maakt daarbij niet uit of je (klein)kind rechts- of linkshandig is. ToolKid is voor alle kinderen.

Vormgeving, gewicht en afmetingen maken ToolKid eenvoudig hanteerbaar en perfect afgestemd op hun fysieke- en motorische ontwikkeling. Met ToolKid kunnen kinderen zich concentreren op de activiteit en zelfstandig werken.

Met hulpmiddelen, zoals een figuurzaagspanner voor het moeiteloos inzetten van zaagjes. En een zaaggeleider en spijkerhouder om veilig te kunnen werken. Je hoeft alleen nog maar een oogje in het zeil te houden.

Veiligheid voor alles! Daarom ook een duidelijke handleiding voor kinderen. Visueel ondersteund door foto’s voor de jongste kinderen die nog niet zo goed kunnen lezen.

Kortom, ToolKid sluit niet alleen naadloos aan op de ontwikkeling van je kind. Het levert ook een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling.

Úw (klein)kind verdient ToolKid. Iéder (klein)kind verdient ToolKid.

Voor meer informatie en bestellingen: www.ToolKid.nl

damespraatjes meisje met werkstuk-M

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook