fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tirza (2 jaar) test Hallo Wereld van Fisher-Price

Normaal gesproken werken we op Damespraatjes met volwassen mensen. Niet alleen omdat we voor volwassenen schrijven, maar ook omdat kinderen natuurlijk niet horen te werken. Kinderen horen te spelen! En nou net bij dit artikel hebben we daarom toch een kind gevraagd om de review voor ons uit te voeren. De tweejarige Tirza mocht Hallo Wereld van Fisher-Price testen en deelt haar bevindingen hier met jullie. 

Al vanaf het moment dat we Tirza de doos geven, zien we een lach op haar gezicht verschijnen. “Maak maar open Tirza, daar zit een cadeautje in!” zegt moeder Sarah tegen haar kleinste. Er heerst stilte in huis bij het openmaken van de doos, maar deze wordt abrupt verbroken zodra Tirza haar handjes op het speelgoed kan leggen. Vrolijke geluiden schieten uit de wereldbol en Tirza zit hardop te lachen op de grond. “Volgens mij vindt ze het leuk, haha!” concludeert Sarah.

Na een beetje hulp bij het verder openmaken van de doos kan Tirza het speelgoed pas écht gaan ontdekken. Hallo Wereld is een interactieve wereldbol met dierenknopjes en een boekje. Hij is te bedienen door de knopjes in te drukken, de bol te draaien en de bladzijden van het boekje om te slaan. Op elke handeling reageert de bol anders en laat zo steeds andere zinnetjes, liedjes en geluiden horen.

wereldbol

Lekker meezingen 

Terwijl Tirza haar nieuwe speeltje aan het ontdekken is, ontdekt mama Sarah de omschrijving. “Ah, en het is ook heel leerzaam! Het is meegroeispeelgoed met drie verschillende niveau’s. Ik denk dat het ook heel leuk is voor Nelson (5 jaar oud)”. Al snel heeft Tirza het spel door; door middel van de 7 knopjes en het boekje laat ze spelfiguren Puppy en Zusje over de wereld reizen. Nog geen tien minuten later zit ze gezellig mee te zingen en lijkt het alsof ze nooit anders heeft gedaan.

Zowel moeder Sarah als dochtertje Tirza zijn erg enthousiast over Hallo Wereld van Fisher Price. “Ook dit is weer echt een aanrader” zegt Sarah die voor ons al eerder speelgoed mocht testen.

fisher-price-2

Jij koopt één. Wij doneren één

Wat we ook leuk vinden om hierbij te vertellen, is dat Fisher-Price momenteel een prachtige campagne heeft lopen: ‘Jij koopt één. Wij doneren één’. Dit houdt in dat als je een stuk speelgoed van Fisher-Price koopt, Fisher-Price ook een stuk speelgoed aan het goede doel geeft. Het speelgoed wordt gedistribueerd door de goede doelen-partners van Fisher-Price, zoals Save the Children, Worldwide Orphans, Special Olympics, Beijing Children’s Hospital, Mattel Children’s Hospital UCLA en Children’s Hospital Association.

Wij vinden het een mooi initiatief! Zo kan niet alleen Tirza genieten van leuk en leerzaam speelgoed, maar krijgen ook kinderen over de rest van de wereld deze kans.

Wil jij  Fisher-Price Leerplezier Hallo Wereld ook voor jouw kind kopen? Dat kan onder andere bij Bol.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook