fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Damespraatjes test Co-de-Rups van Fisher-Price

Als je dacht dat kinderen vooral kunnen luieren en spelen, dan heb je het mis. Baby’s, peuters, dreumesen, kleuters en kinderen zijn zich constant aan het ontwikkelen. Van leren praten tot kunnen fietsen en van zindelijk worden tot leren schrijven: kinderen zijn keihard bezig. En hebben ze een vaardigheid onder de knie? Dan mag de vlag uit!

Gouden medaille momentjes

Zo was het bij ons thuis in ieder geval. Ieder succesje werd gevierd en dat was leuk. Zo mocht ik kiezen wat we gingen eten als ik een leesniveau omhoog ging en werd mijn eerste zelfstandige fietstochtje door de straat gevierd alsof ik zojuist de Tour de France had gewonnen. Allemaal gouden medaille momentjes die mij de rest van mijn leven zijn bijgebleven.

Lees ook: Tirza (2 jaar) test Hallo Wereld van Fisher-Price

Om je kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling, kan je heel veel doen. Zo is het vieren van (kleine) overwinningen een hele goede manier. Maar ook de waarde van het spelen inzien kan enorm helpen. Spelenderwijs leren is tenslotte het aller leukste. Maar hoe doe je dat? En wat voor speelgoed koop je hiervoor?

Co-de-Rups van Fisher-Price

Het speelgoed dat hier goed bij past is natuurlijk afhankelijk van jouw kind. Speelt het liever buiten of binnen? En wat kan je kind al? Wij mochten van Fisher-Price een heel gaaf nieuw product testen: Co-de-Rups. Zoals de naam al verklapt, is het een rups. Maar niet zomaar een rups. Co kan zelf bewegen, geluiden maken én je kunt hem uit elkaar halen. Door Co-de-Rups uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, kan je zijn looproute beïnvloeden.

co de rups 2
co de rups 1

Dit is niet alleen heel erg leuk door alle bewegingen en het geluid, maar ook bijzonder leerzaam. Het leert je kind de eerste stapjes van het programmeren. Hoe leuk is dat?! Verder geeft het inzicht en leert het je kind dat iedere actie een andere reactie geeft. Belangrijke dingen toch?

Wat vinden moeder Sarah en haar zoontje Nelson van Co-de-Rups?

Wij vroegen onze lezeres Sarah en haar zoontje Nelson om Co-de-Rups voor ons te testen. Het oordeel van een moeder en haar kind zijn tenslotte het belangrijkste! Bekijk hun ervaring met Co-de-Rups in deze video:

Zoals je kunt zien zijn Sarah en Nelson super enthousiast over het product. Nelson hoorde na afloop van het opnemen van de video dat hij Co-de-Rups mocht houden en daar was hij heel blij mee!

Ook fan van Co?

Co-de-Rups is een product van Fisher-Price. Lijkt Co-de-Rups je leuk? Je kunt hem onder andere bestellen bij Bol.com. Zoals Sarah al zei: we kunnen hem je zeker aanraden.

Reageer ook