fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tip voor foodies: maak een culinaire wandeling

Wandelen door een hippe stad en ondertussen heerlijk uit eten gaan. Is dat te combineren? Ja hoor, heel makkelijk zelfs. Dat gaat tegenwoordig zelfs hand in hand. Een culinaire wandeling is uitgaan maar dan net weer even anders.

Dus met je leukste vrienden een nieuw culinair, avontuur aangaan in een hippe of juist romantische stad.

Hoe werkt het?

Wil je de geheimen van een nieuwe stad ontdekken of juist een nieuw onbekend restaurant in een vertrouwde stad. Van Groningen tot Maastricht. De keuze is reuze. Je kunt kiezen uit een middag of avondwandeling. Je kunt dus tijdens de wandeling de lunch of het diner nuttigen in verschillende restaurants. De lekkerste restaurants zijn voor jou en je vrienden speciaal geselecteerd. Overheerlijke kleine hapjes met passende wijnen. En je kunt rekenen op een super gezellig restaurant waar met passie gekookt wordt.

Hakken of gympen?

Dus op je hoge hakken of sportieve gympen slenter je samen met je vrienden heerlijk door de stad. Om vervolgens lekker neer te vlijen in een restaurant waar jullie tafel klaar staat. Geniet vervolgens van alle heerlijkheden en lekkere wijnen om daarna weer te vertrekken naar een nieuw culinair avontuur. Gezellig kletsend door de stad zonder dat je je druk hoeven te maken waar je wilt eten. Het restaurant weet dat jullie komen en alles staat voor je klaar. En als je binnen lekker de boel weer verkend hebt en je goed verwend bent, kun je verder naar het volgende restaurant. En telkens tref je daar weer nieuwe smaken én nieuwe mensen. Hoe leuk is dat?

Hoeveel restaurants bezoek ik?

Voor de meeste culinaire wandelingen worden door WijnSpijs 6 à 7 restaurants voor jou geselecteerd. Wanneer je kaarten bestelt, krijg je een duidelijke routebeschrijving. In je eigen tempo en met je eigen vrienden kan je vervolgens de locaties langsgaan. Tijdens het bestellen van kaarten is het mogelijk om, indien nodig, dieetwensen of allergieën door te geven. Bij bestelling van kaarten krijg je een leuk proefboekje thuisgestuurd!

Bijpraten met vrienden, een restaurant in je eigen stad ontdekken óf in een nieuwe stad: een culinaire wandeling is er een perfecte gelegenheid voor. Bestel je kaarten eenvoudig online en beleef een smakelijke en sfeervolle middag of avond.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook