fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tijgerlelie

1001004010312721.jpg
Danique Gimbrère (1993) en Anne Swartjes (1993), 2 leuke jonge meiden hebben als team hun eerste boek uitgebracht: Tijgerlelie. Samen hebben ze er een jaar aan gewerkt onder het motto: ‘When friendship is born, words are found’. Dit heeft geresulteerd in deze prachtige jeugd roman.

Carter Johnson, 18 jaar oud, heeft het allemaal: populariteit, uiterlijk en een school vol medeleerlingen die hem bewonderen. Genietend van zijn positie in het middelpunt van de belangstelling gaat hij grappenmakend en zelfverzekerd door het leven, totdat de adembenemend knappe nieuwkomer Lily Jones zijn pad kruist. Wanneer Lily de perfecte wereld van Carter omver dreigt te werpen, doet Carter zijn uiterste best om dit te voorkomen. Als blijkt dat dit nergens voor nodig is, gaat Carter op zoek naar de ware reden van Lily’s gedrag en ontdekt dat zij een vreselijk geheim met zich meedraagt. Een geheim dat zijn leven voorgoed zal veranderen.

‘Ik heb altijd gedacht dat wetenschap iets is waarop we kunnen vertrouwen…’
Tijgerlelie is een verhaal over vriendschap en innerlijke reflectie.

Bekijk hier het interview met Danique en Anne.
Bestellen

Tijgerlelie bestellen? Ga naar bol.com en heb het binnen een paar dagen in huis!

Prijsvraag

Damespraatjes mag 2 exemplaren verloten. Stuur de leukste foto van jou en je dochter naar Damespraatjes en maak kans op dit prachtige boek. De prijswinnaars worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief van damespraatjes.nl

De winnaars zijn bekend

fiene_en_maartje-tijgerlelie.jpg

Fiene en Maartje

melissa_en_lotte-tijgerlelie.jpg

Melissa en Lotte

Met de winnaressen wordt contact opgenomen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook