fb
Damespraatjes Damespraatjes

Test: Hoe goed is de make-up van de HEMA?

Ik probeer dingen het liefst zo goedkoop mogelijk te doen. Niet dat ik gierig ben, maar ik wil gewoon niet meer geld aan iets uitgeven dan nodig is. Zo ook met make-up. Zo nu en dan koop ik wat duurdere producten, maar ik wissel het ook zeker regelmatig af met goedkopere merken. Of, ik koop zelfs gewoon huismerk producten van verschillende winkels. Vorige week lieten we al zien hoe Serena Verbon denkt over de make-up van de Lidl, deze week laten we zien hoe JessieMaya denkt over de make-up van de HEMA. 

Jessie test in deze video heel veel producten, zoals:

  • Concealer palette
  • Under eye concealer
  • Mineral compact powder
  • Satin blush powder
  • Eyebrow pencil
  • Oogschaduw
  • Eye liner
  • Mascara
  • Liquid lipstick
  • Foundation

Niet alleen de producten uit dit lijstje komen voorbij, maar ook andere producten. Ik vind het heel fijn om te zien welke producten goed zijn en welke producten je misschien beter kunt laten liggen. In de onderstaande video zie je een zeer uitgebreide test van deze producten.

En, wat vond jij van de video? Ik vind hem echt heel fijn en weet nu precies welke producten ik wel en welke producten ik juist niet meer ga kopen. Maak jij momenteel gebruik van HEMA make-up? Welke producten vind jij fijn? Laat het ons weten in de comments!

Reageer ook