fb
Damespraatjes Damespraatjes

Test: Hoe goed is de make-up van de Lidl?

Over het algemeen doen wij boodschappen bij de Jumbo. Deze supermarkt zit het dichtste bij mijn huis, heeft veel fijne producten en ik vind het personeel echt mega vriendelijk. Zo nu en dan wissel ik dit natuurlijk wel af, zo ga ik ook vaak naar de Albert Heijn als ik op werk ben en koop ik wasmiddel en koffie bij de Lidl. Ja ja, het klinkt vrij omslachtig, maar ik vind het fijn zo. Haha! 

Toen ons wasmiddel laatst op was stond ik dus weer even in de Lidl. En wat lag daar naast het wasmiddel….? MAKE-UP!!!!!! OMG OMG OMG!!! GOEDKOPE MAKE-UP! Leuk, maar ik vroeg me ook vrijwel meteen af of het wel goede make-up is. In plaats van het meteen in mijn mandje te gooien, besluit ik me nog even in te houden en eerst eens even op internet wat reviews op te zoeken. Altijd handig.

Test: Hoe goed is de make-up van de Lidl?

YouTuber Serena Verbon van BeautyLabNL heeft de make-up getest. Ben jij ook zo benieuwd of de make-up van de Lidl goed of slecht is? Dat kan je in de onderstaande video bekijken. Serena test hierin de volgende producten:

  • Foundation
  • Oogschaduw
  • Oogschaduw-stick
  • Mascara
  • Lip butter
  • Lipgloss
  • Lippenstift

Ik moet zeggen dat ik zeker de lipproducten erg mooi vind. Zelf zou ik de foundation denk ik niet snel kopen en ook de oogschaduw laat ik liggen. Lekker lippenstiftjes en glossjes inslaan dus!

Hebben jullie ooit de beautyproducten van de Lidl gebruikt? Zou je het na het zien van deze video juist wel of juist niet doen? We zijn heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook