fb
Damespraatjes Damespraatjes

Webshop winactie

Dit is geen geldige winactie!

Na het grote succes van het event in april, organiseert Ultimate Webshops op 26 november voor de tweede keer het Ultimate Online Shopping Event. De hele dag online shoppen bij hippe webwinkels met hoge kortingen, leuke extra’s en gave prijzen. Ook zijn er de hele dag leuke winacties.

Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 26 november van 08.00 – 24.00 uur. Een ideale datum om voordelig alle sinterklaas- en kerstcadeaus bij elkaar te shoppen!

De webshops die aan het Ultimate Online Shopping Event deelnemen, geven op deze dag een leuke korting op hun assortiment of organiseren een interessante actie. Denk hierbij aan acties die kunnen oplopen tot wel 25% korting, shoppen zonder de verzendkosten te betalen of ontvang een leuke goodie of klein cadeautje bij de bestelling.

Daarnaast is het de hele dag feest, want er zullen meerdere mooie prijzen worden weggegeven. Er is voor ieder wat wils, omdat er kan worden gewinkeld in de categorieën mode, accessoires, beauty, wonen, cadeau, creatief en baby & kind.

[formidable id=20]

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook