fb
Damespraatjes Damespraatjes

‘Teen Mom’ Jenelle trekt pistool in auto terwijl zoontje (8 jaar) naast haar zit

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Zo ook achter het stuur… Ik weet niet hoe vaak ik iets te hard op de rem moest drukken, omdat de persoon voor mij ineens vol in de ankers ging. Daar staat tegenover dat ook ik soms per ongeluk geen voorrang verleen, waardoor een ander mijn fout moet ‘incasseren’. Het hoort er bij en het enige wat je kunt doen, is je hoofd koel houden.

Heet standje

Wie laatst ook in een vervelende  verkeerssituatie kwam, is Teen Mom ster Jenelle. Jenelle staat bekend om haar temperament, drugsverslavingen en gevangenisstraffen, maar wat ze in een nieuwe aflevering van Teen Mom doet, slaat alles. Na een akkefietje in het verkeer besluit ze de automobilist naar zijn huis te achtervolgen, waarbij ze een pistool trekt en bij zich houdt.

Trekt een pistool

Als ze alleen in de auto had gezeten, was dit al een hele ernstige situatie geweest. Echter zit haar achtjarige zoontje bij haar in de auto en krijgt alles -van de ruzie tot het trekken van een wapen- mee. De arme jongen is rustig en niet onder de indruk van het gedrag van zijn opgefokte moeder. Dikke kans dat dit niet de eerste keer is dus…

Bekijk de beelden van de bizarre autorit hier!

https://www.youtube.com/watch?v=OlxDCnY9r5g

Wat vind jij?

Hoe denk jij over deze situatie? Vind je het net zo heftig als ik, of vind je dat het wel meevalt? Ik ben heel beniuewd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook