fb
Damespraatjes Damespraatjes

Teddy (6) nodigde meer dan 30 vriendjes uit op zijn verjaardag en niemand kwam opdagen

Dat er veel leed bestaat rond kinderfeestjes wisten we al. Vooral als jouw eigen kind niet wordt uitgenodigd op een feestje en zich daardoor flink buitengesloten kan voelen raakt je dat. Het doet pijn om te zien dat je kind verdriet heeft. Dat zal de moeder van de zesjarige Teddy ook hebben ervaren. Zij nodigde meer dan 30 klasgenootjes uit om pizza te komen eten in het plaatselijke restaurant, maar geen van de kinderen nam de moeite om te komen.

Enorme pizza aan lege tafel

Een dergelijk verhaal gaat echt door merg en been. Dat vond ook de journalist Nick VinZant. Hij trok zich het lot van het jongetje enorm aan en tweette een foto van Teddy, omringd door lege bordjes en een enorme pizza aan een lege tafel. Via Twitter deed hij het verzoek aan zijn volgers om het jongetje alsnog een fijne verjaardag te wensen.

Hartverwarmende reacties

Al heel snel werd de twitter post van Nick opgepakt en geretweet. De reacties die volgden waren hartverwarmend. Het basketbalteam Phoenix Suns nodigde het jongetje zelfs uit om een wedstrijd bij te wonen.

Moeder Sil Mazzini heeft inmiddels laten weten dat er wel wat afmeldingen waren voor het feestje, maar de rest van de kinderen was gewoon niet komen opdagen. “Ik heb het even gehad met feestjes”, zegt de teleurgestelde moeder.

Weinig vrienden uit basisschoolperiode

Via Twitter kreeg Teddy flink wat steun en lieve berichtjes, waaronder deze: “Teddy, ik weet dat het moeilijk is om nu te beseffen, maar ik hoop dat je ouders al deze commentaren uitprinten en voor je bewaren”, schrijft iemand anders. “Twee ‘levenslessen’ die ik in mijn korte 35-jarige bestaan op deze aarde geleerd heb: zeer weinig mensen hebben als volwassene nog steeds dezelfde vrienden als die ze hadden op de basisschool. Mijn beste vrienden kwamen pas in mijn leven toen ik 28 en 32 jaar oud was.”

Regelmatig komt er een hoop ellende los via social media, maar dit zijn mooie, bemoedigende woorden. We zijn trouwens heel benieuwd of jullie ook wel eens ellende rond kinderfeestjes hebben meegemaakt. Fijn als je dit met ons zou willen delen via de comments onder dit artikel :-).

Bron: HLN.be

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook