fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tassen bedrukken: super origineel in deze 5 situaties

tassen bedrukken

Ik ben dol op tassen. En dan niet die van Chanel, Prada of Louis Vuitton, maar gewoon ordinaire tasjes. Die je krijgt in winkels waar ik graag kom. Als ik in een buitenlandse winkel boodschappen doe, dan moet ik een big shopper. Nodig of niet. Nu ik weet dat je ook tassen kunt bedrukken, loop ik al dagen te verzinnen waarom ik dat zou doen. Er moet een reden zijn!

Natuurlijk zou ik graag een Chanel-tas om mijn schouder hangen, maar ik acht de kans zeer klein dat dat ook ooit gebeurt. Is niet erg, want ik ben al blij met een leuke linnentas. Of eentje die gemaakt is in bijvoorbeeld Guatemala en die heel kleurrijk is. Dat je ook zelf tassen kunt laten bedrukken wist ik niet en sinds ik dat weet, wil ik dat ook. Wanneer is het een goed tassen bedrukken moment? Ik heb heb er een paar in mijn hoofd.

Goodiebag voor feestende kleuters

Heb je een feestje van je jarige kinderen? Laat dan een tas benadrukken die je volstopt met leuke spulletjes. Die kun je dan leuk meegeven als ze weer naar huis gaan. Je kunt ook van die gymtasjes laten bedrukken. Wedden dat de gymkleding en schoenen erin verdwijnen en dat het de favoriete tas van je kind wordt?

Bedankt dat je er was

Een tas laten bedrukken is ook een leuk dank je wel dat je er was-cadeautje op een bruiloft. Je kunt dan kiezen voor een mooie foto van jou en je partner, maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een mooie of grappige spreuk met een leuk plaatje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Samen door de modder

Doe je met een groep vrienden mee aan een Mud-run of ander stoer of leuk sportevenement? Zorg dan voor uniformiteit. Je kunt T-shirts laten bedrukken met de naam van je groep en hoe leuk is dat het dan als je ook nog eens je sportspullen opbergt in een zelfde tas. Dat ziet er hartstikke professioneel en origineel uit. Maak je indruk mee!

Cadeautje voor de juffen en meesters

Een zelf bedrukte tas is ook een leuk cadeau als je kind de basisschool verlaat. Niks mis met geurige juffen thee en stevige extra pure chocola voor de meester, maar met zo’n tas ga je scoren. Je kunt het samen met de andere ouders doen en dan kun je zelfs voor alle kinderen uit groep acht een tas laten bedrukken als aandenken aan de basisschool.

Tante, hoe is het met jou?

De familie van mijn liefde is groot. Veel ooms en tantes, neven en nichten wonen in het Noorden. Eens in de twee jaar organiseren de leuksten van de familie een reunie. Een weerzien dat altijd enorm leuk is niet in de laatste plaats door de lekkere hapjes en drankjes. Verhalen worden verteld, herinneringen opgehaald. Een leuke gelegenheid om iedereen een leuke tas bij het afscheid te geven. Met daarop bijvoorbeeld het familiewapen of iets anders dat de familie verbindt.

Ik heb al een aantal gelegenheden uitgekozen die ik aangrijp om tasjes te laten bedrukken. En ik vrees dat ik dat gewoon blijf doen. Succes verzekerd, dat weet ik wel zeker.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook