fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tachtig jarige Brit met Alzheimer sleept platencontract binnen

Vorige maand was Ted McDermott groot in het nieuws door een filmpje dat zijn zoon Simon maakte. Voor wie dit heeft gemist hebben we het bewuste filmpje hieronder geplaatst. Vader én zoon geven in de auto een heerlijk ongedwongen vertolking weg van Quando Quando Quando.

Dit filmpje ging flink viral en zo op deze manier werd Ted door platenmaatschappij Decca Records ontdekt en heeft hij zijn eerste platencontract in de wacht gesleept.  Zijn eerste single is een cover van Sinatra’s You Make Me Feel So Young, en op de B-kant natuurlijk Quando, Quando, Quando van Engelbert Humperdinck.

Lees ook: 14-jarig meisje brengt hele zaal aan het huilen tijdens auditie

De opbrengst van de single gaat naar het Alzheimer Fonds. Sinds 2013 lijdt Ted aan Alzheimer en herkent regelmatig zijn zoon en andere familieleden niet meer. Wel kent hij heel veel songteksten uit zijn hoofd.

Untitled-3

 

Op Lindanieuws lazen wij een stukje uit het interview dat  the Daily Mail met zoon Simon had: “Dit is een droom die uitkomt, niet alleen voor mijn vader, maar voor de hele familie. We hebben het best moeilijk gehad de laatste jaren – mijn moeder al helemaal.” Een deel van de opbrengsten gaat naar de Alzheimer-stichting.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook