fb
Damespraatjes Damespraatjes

T.G.I.F: Thank God It’s Friday!

PIEP! PIEP! PIEP! Het is 7 uur ‘s ochtends en de schelle klanken van de wekker galmen door mijn kamer. Langzaam beweeg ik me richting badkamer en stap onder de heerlijk warme douche. Na 5 minuten kom ik langzaam bij en kan ik beginnen met het in mijn hoofd doornemen van het programma voor die dag: Werken, sporten, relaxen, uiteten met vriendinnen en tot slot nog even gezellig wat drinken. Deze leuke activiteiten kunnen maar 1 ding betekenen: het is vrijdag!

Hoewel mijn baan geweldig is, kan ik niet wachten tot ik die avond in het hippe restaurant zit. Telefoontje hier, mailtje daar… Ik moet oppassen dat ik niet teveel wegdroom bij het idee van een lekkere fles Chardonnay en een vol bord carpaccio.

Eindelijk 2 uur. Snel spring ik op de fiets richting de sportschool. Als de wind door mijn lange blonde haren suist bedenk ik me welke ‘probleemgebieden’ vandaag de aandacht zullen krijgen. Met de geurige wijn en het bourgondische eten in mijn achterhoofd plan ik een heerlijke cardio workout met tot slot een selectie van oefeningen uit mijn wekelijkse yoga les.

Na flink sporten, soms wat kletsen en misschien een beetje flirten met de trainer stap ik weer op de fiets. Mijn nog vochtige haren stop ik in een dikke muts. De kou is al zo slecht voor mijn haar en huid, een verkoudheid wil ik er niet bij hebben! Met wind tegen en beginnende spierpijn lijkt de terugweg uren te duren. Snel visualiseer ik mezelf onder een warme douche met goddelijke producten; nog maar 5 minuten doorzetten.

Zodra ik thuiskom neem ik nauwelijks de tijd om mijn spullen netjes op te bergen, ik trek een sprintje de badkamer in en sluit mezelf even helemaal af van de wereld. Het hete water spoelt over mijn koude huid en ik voel mijn spieren loom worden, ik pak mijn nieuwe fles GUHL Vochtbalans shampoo en conditioner erbij en heerlijke geuren verspreiden zich door mijn inmiddels mistige badkamer.

Als ik na 20 minuten genieten uit de douche stap voel ik me als herboren. Mijn lichaam is fris, mijn geest energiek en mijn haar ruikt alsof ik net bij de kapper vandaan kom. Een uur tutten en frutten later stap ik de deur uit, snel op de fiets naar mijn vriendinnen toe.

“Wauw, je straalt helemaal! Ben je naar de kapper geweest?” roept een vriendin in mijn oor zodra ik het restaurant binnen wandel. “Nee, geen kapper, maar wel nieuwe haarverzorgingsproducten” vertel ik haar. Na nog een paar complimentjes over het model en de geur van mijn haar schuiven we aan. Het is meer dan in mijn dagdroom eerder die dag: heerlijk eten, lekkere wijn, lieve vriendinnen EN stunning haar.

Thank God It’s Friday.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook