fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom je nu écht de switch naar een e-reader moet maken

e-reader

Ben jij een echte boekenwurm die het liefste de hele dag zou lezen? Dan herken je vast wel het probleem van het overal mee naartoe zeulen van jouw favoriete boek. Waarschijnlijk is het met dat ene boek voor bij de kapper nog wel te doen, maar zodra je op vakantie gaat zeul jij je al snel een ongeluk. Gelukkig zijn er tegenwoordig super goede e-readers op de markt, die jouw leven zeker beter zullen maken! 

Waarom je nu écht de switch naar een e-reader moet maken

Lekker licht

Een dik boek weegt al snel een paar honderd gram. Laatst had ik zelfs een boek van meer dan een kilo in handen. Dat is niet erg als je het boek thuis op de bank leest, maar als je hem meeneemt is dat al snel zwaar. Vooral als je een lange reis maakt! Een e-reader weegt daarentegen meestal nog geen 200 gram. Stukken beter voor je rug dus 😉

Gratis boeken

Op het internet zijn er heel veel gratis boeken die je voor je e-reader kunt downloaden. Let er hierbij op dat je dit op legale wijze doet en een boeken op illegale wijze gratis download. Jij als lees-junkie weet ongetwijfeld hoe hard schrijvers werken om een boek tot stand te brengen en hier dienen ze op de juiste manier voor beloond te worden.

Waterdichte e-reader

Ooit je boek in het bad of zwembad laten vallen? Dan weet je dat hij daarna zo goed als onleesbaar is. Zonde, want nu kom je er niet zo makkelijk achter hoe jouw boek afloopt. Maar wist je dat er ook waterdichte e-readers bestaan? Volgens technologie-platform Techspring is de Kobo Libra H2O de beste optie als jij je veel in en rondom water begeeft met je boeken.

Meer ruimte in huis 

Een gezellig gevulde boekenkast geeft je huis leven! Maar wat als je boekenkast zo enorm uitpuilt dat je huis niet meer gezellig maar vooral rommelig is? Dan wordt het tijd voor een e-reader. Bij het kopen van een e-reader kan je kiezen tussen verschillende hoeveelheden opslagruimte. Over het algemeen heb je voldoende aan een geheugencapaciteit van 2 tot 4 GB. Natuurlijk zijn ze er ook met een grotere geheugencapaciteit!

Damespraatjes e-book

Denk je dat een e-reader iets voor jou is? We zijn heel benieuwd! Mocht je er een aanschaffen, houd dan Damespraatjes goed in de gaten. Wij geven namelijk binnenkort weer een gratis e-book uit! Hierover vertellen we je later meer!

Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook