fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 websites waar je gratis e-books kan downloaden

Heb jij een e-reader? En ben je hier tevreden over? Zelf heb ik er geen, maar van de mensen die ik ken die er wel een hebben, hoor ik vaak dat ze op zoek zijn naar leuke gratis e-books. Hier een lijstje met 3 websites waar je gratis e-books kan downloaden. En er staat ook een link naar onze eigen gratis e-books tussen. Heb je die al gelezen?

1. Bol.com 

2. bookboon.com (NL)

3. Kobo gratis ebooks

Download hier ons gratis e-book ‘Lef’
Download hier ons gratis e-book ‘Zomer’

Download hier ons gratis e-book ‘Zomerse Cocktailverhalen’

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Ans -

Kan ik ook waargebeurde verhalen zoeken

Edward -

Heel veel gratis Nederlandstalige e-books vind je ook hier:
https://gratis-boek.nl

Je kunt deze e-books volledig legaal downloaden op je iPad of e-reader (of smartphone) en lezen.

Majella -

hoe lees ik dit op pc. zoals de wind waait van Picoult

Ellen -

leuk, ik heb geen e-reader maar ik lees ze wel op mijn pc. Dank je wel

Reageer ook