fb
Damespraatjes Damespraatjes

Super stil stofzuigen winactie Rowenta

“I want to break free, I want to break freeeee!” gil ik door het huis als ik aan het stofzuigen ben. Maakt niks uit, met al het lawaai van de stofzuiger hoort toch niemand het en kan ik mijzelf ongestoord laten gaan. Er zijn momenten waarop het geluid van de stofzuiger minder convenient is, deze komen helaas veel vaker voor dan mijn ‘Queen momentjes’…

Maarrrrrrrr, hier heeft Rowenta een oplossing voor bedacht! Rowenta heeft dit jaar de stilste stofzuiger ter wereld op de markt gebracht, genaamd Silence Force Extreme. Om iedereen te laten ervaren hoe stil deze stilste stofzuiger in werkelijkheid is, heeft Rowenta een online spel ontwikkeld. In dit spel kun je door zelf geluid te produceren verschillende geluidsniveaus bereiken. Als je net zoveel –of beter gezegd: net zo weinig- geluid produceert als de stilste stofzuiger van Rowenta, maak je kans op deze stofzuiger met een waarde van maar liefst € 275,50. Bij dit spel wordt namelijk vijf weken lang één stofzuiger per week weggegeven! Een buitenkansje natuurlijk en wat het spel betreft een échte aanrader: het is nog leuk ook. Doe ook mee!

Helaas pindakaas, mijn Queen mini concerten zullen weer naar de douche verplaatst moeten worden, maar de rest van het huis krijgt op deze manier zijn rust terug. Stofzuigen terwijl de rest nog ligt te slapen, stofzuigen als ik ’s nachts thuiskom na het stappen of stofzuigen als er tv gekeken wordt, that’s how I roll.

www.findtheforceofsilence.com/nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

11 reacties

Ria -

Wat zal dat goed van pas komen,hoef ik niet te wachten tot mijn man uitgeslapen is overdag,tijdens zijn nachtdienst

Janet -

Mijn stofzuiger is mijn maatje,maar ik kan wel vervanging voor de huidige nodig,die kan zeker met pensioen.Dus Rowenta je bent hier van harte welkom en je zult in een warm nest komen en met veel liefde in huis worden gehaald.

Barbara de Gooijer -

Grappig spel! Vooral die krijsende varkens.
Ik heb meegedaan en nu maar hopen!

inge -

Geweldig een stofzuiger die geen herrie maakt. Ik hou me aanbevolen voor deze mooie prijs en zal zingend gaan stofzuigeren.

Bianca -

En gaaaaaan met die banaan!!

annita -

mijn stofzuiger is zo oud dat ik zelfs geen hulpstukken meer kan krijgen maar ben er wel aangehecht Dus hoog tijd om er eentje te proberen te winnen, de reden waarom ik meedoe is ,terug naar de stilte ,geen gebrom meer in huis van mijn oud vehikel .

caro -

Voor mijn zwangere dochter zou dit een uitkomst zijn stil stofzuigen als de de baby slaapt!

Yvonne Lucas -

Zou dat even goed uitkomen zeg! ben echt toe aan een nieuwe stofzuiger, en zo’n mooie stille; ach wie wil dat nu niet! Ikke wel hoor!! meegedaan dus, en heel hard hopen!

Jacqueline de Waal -

Die kan ik heel goed gebruiken mijn andere werkt maar half!

Anita Epping -

Wat een grappig spel!

anita roelfsema -

Dat zou helemaal geweldig zijn! Wat een te gekke actie!

Reageer ook