fb
Damespraatjes Damespraatjes

Super Moederdag aanbieding Bungalowpark It Wiid

Hoe breng jij je Moederdag het liefst door en hoe zorg je er voor dat je kinderen en man daarvan op de hoogte zijn? Dat doe je natuurlijk heel geraffineerd. Je praat weken ervoor over niets anders dan dat lekkere luchtje dat je zag en rook in de Bijenkorf. Je laat knipsels door het huis slingeren met daarop die leuke hangertjes voor in je oren.

Wij hebben ook zo’n leuke tip voor je. Alleen te boeken door de lezeres en lezeressen van Damespraatjes. Stuur dit berichtje door naar je man en/of kinderen. “Goh, schatjes kijk eens wat een leuke Moederdag-aanbieding”. Misschien niet zo heel subtiel, maar voor jullie hoop ik wel dat het werkt.

Damespraatjes Moederdagaanbieding

Boek nu een Wald comfort of Wetter bungalow op Bungalowpark It Wiid  voor de speciale Damespraatjes prijs vanaf € 115,– exclusief reserverings- schoonmaak en bijkomende kosten. De actie geldt alleen bij telefonisch boeken via 038-3856300 en vermelding Actie Damespraatjes, bungalowparkitwiid natuur en watersportparadijs.

Bungalow Park It Wiid

Bungalowpark It Wiid is een unieke buitenplaats in het Friese middenmerengebied bij het watersportdorp Eernewoude. Dichtbij het prachtige waterrijke natuurgebied De Alde Feanen, een uniek en uitgestrekt laagveenmoeras. Dit Nationale Park is ideaal te verkennen per boot. Vanuit de tuin van uw bungalow kunt je alle wateren van Friesland bereiken en kunt je prachtige, korte of langere, tochten met de fiets of te voet maken.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook