fb
Damespraatjes Damespraatjes

Super leuke trend: Enkellaarsjes

Ik ben (net als heel veel vrouwen) gek op schoenen. De laatste keer dat ik mijn schoenen heb geteld was al weer een paar jaar geleden en destijds zat ik op zo’n dertig paar. Natuurlijk gooi/geef ik ook elk jaar wat schoenen weg die oud, kapot of niet meer mooi zijn. Ook schoenen die ik lang niet heb gedragen gaan naar een andere eigenaar. Zo houd ik mijn collectie fris. Daar tegenover staat dat ik ook wel bijna elke maand een nieuw paar koop. Al heel lang ben ik weg van enkellaarsjes en wil jullie dan ook graag meer over deze trend vertellen!

Eindeloos combineren

Enkellaarsjes zijn één van mijn favoriete soort schoenen omdat ze enorm veelzijdig zijn. Er zijn veel stijlen te verkrijgen, waardoor je ze bij veel kleding aankunt. Ik ben dol op klassieke suède enkellaarsjes met een mooie hak, maar ook een stoere leren enkellaars met gespen vind ik geweldig. Het ligt helemaal aan de outfit welk paar ik uit mijn kast pak. Hierdoor wordt de enkellaars geschikt voor zowel onder een casual outfit voor in het weekend, een wat nettere outfit voor op kantoor of een feestelijke outfit voor op een speciaal moment.

Heel veel soorten

Naast de eindeloze combinatie mogelijkheden met verschillende kledingstijlen, zijn er ook nog eens heel veel verschillende soorten enkellaarsjes te koop. Zoals ik al zei, zijn ze zowel met of zonder hak te krijgen. Maar er is ook een eindeloze diversiteit op het gebied van materiaal, kleur en natuurlijk prijsklasse. Dit laatste zorgt ervoor dat elke vrouw van een mooie enkellaars kan genieten 🙂

Laat je inspireren!

Wil je je eens lekker laten inspireren op het gebied van enkellaarsjes? Kijk dan eens naar de Gabor enkellaarsjes op de website van Gabor. Natuurlijk hebben ook wij hier weer een paar mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet!

58831c0
58746a0
58843c0
58262c0
58261a0
58711e1

Wat zijn jouw favorieten?

En, ben jij ook helemaal weg van deze trend? Welke laarsjes uit het overzicht zou jij wel willen hebben? En met wat voor outfit zou je ze combineren? Ik ben heel benieuwd naar al jullie ideeën en suggesties! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op Facebook. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook