fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 items die je niet nodig hebt in je kledingkast

Toen ik me vanmorgen aan het aankleden was, viel me iets op: wat heb ik ongelofelijk veel kleding en wat zeur ik ongelofelijk vaak over de ruimte in mijn kast. Ik heb standaard te weinig kastruimte en stukje bij beetje neem ik ook de kastruimte van mijn vriend over. Arme man… Ik heb daarom vandaag het besluit genomen mijn kast te organiseren en het een en ander weg te gooien. Maar wat? We hebben hier 7 items die je niet nodig hebt in je kledingkast!

Ja, maar wat… Dat is een goede vraag. Laatst heb ik al 10 spijkerbroeken weggedaan die ik nooit meer draag. Maar, heb ik ook écht 10 warme (en vooral lelijker) bankhang-truien nodig? Nee, want ik draag ze zelden. Weg dus. Zo is er nog heel veel meer wat ik niet meer nodig heb en dus beter weg kan doen.

Missmai publiceerde op haar YouTube channel een video met daarin 7 items die je niet nodig hebt ik je kledingkast. En ik moet zeggen: handige video!

7 items die je niet nodig hebt in je kledingkast:

1. Dure miskopen
2. Goedkope miskopen
3. Items die niet lekker zitten
4. Items die niet passen
5. Sentimentele kleding die je niet meer draagt
6. Dingen die uit de mode zijn
7. Dingen die er bij anderen leuk uitzien, maar niet bij jou

Waarom je ze beter weg kan doen? Dat vertelt ze in de video! Ook vertelt ze wat je met de items kunt doen.

En, wat vond je van deze 7 items die je niet nodig hebt in je kledingkast? Geldt dit ook voor jou? Voor mij zeker wel! Ik heb echt veel dingen die niet meer in de mode zijn, maar waar ik nog wel aan vasthoudt. Ook heb ik veel dingen met een sentimentele waarde die ik nooit draag. En tot slot: goedkope en dure miskopen. Zo zonde! Ik ga deze 7 items die je niet nodig hebt in je kledingkast zeker wegdoen.

En lukt het je echt niet om je spullen weg te doen en puilen je kasten uit? Dan kun je een grotere kast laten maken of een kast op maat laten maken. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook