fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stuur je geliefde een kaart zonder postzegel maar met een kus!

Voor de romantici onder ons is het zaterdag een spannende dag; dan is het Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar nog meer aandacht dan normaal geven. Bloemen, chocola en cadeautjes worden gekocht, kaarten verstuurd. En wie een kaartje stuurt, hoeft van Post.nl vrijdag 13 februari geen postzegel op de kaart te plakken. Een kus met rode lippenstift is voldoende.

Een kaart sturen was nog nooit zo goedkoop. Het is nu een kwestie van de juiste kaart kiezen, je lippen stiften en een dikke kus op de envelop geven. Kind kan de was doen.

In Nederland wordt Valentijnsdag steeds meer een begrip. Sinds de jaren negentig is het ook bij ons een gewoonte om je allerliefste op 14 februari te verwennen. De winkels kleuren rood, de hartjes zijn met geen mogelijkheid te ontwijken en de romantische kaarten buitelen uit de rekken. Post.nl bedacht een ludieke actie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen naar de brievenbus hollen. “De afzender hoeft alleen maar een kus met lippenstift, die er niet af kan worden geveegd, op de plek waar normaal gesproken de postzegel hoort te drukken”, staat op de website van het postbedrijf te lezen. “Verstuur deze kaart op vrijdag 13 februari voor 17.00 uur naar een bestemming in Nederland en onze postbezorgers bezorgen je gekuste kaarten op Valentijnsdag bij de gelukkige ontvangers.” Waar wacht je nog op? Snel een mooie kaart scoren, kussen en versturen. Happy Valentine!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook