fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stoere vrouwen opgelet: vrijkaartje gewonnen voor de Motorbeurs?

De vijf finalisten voor de verkiezing Motorvrouw van het Jaar 2013 zijn bekend. De spannende finale in de verkiezing krijgt zijn beslag enige dagen voor Motorbeurs Utrecht die van 21 t/m 24 februari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden en waarvoor Damespraatjes een aantal vrijkaarten mag weggegeven. Ben jij de winnaar van de vrijkaarten?

Stem op je favoriet Motorvrouw

Uit de vele, enthousiaste aanmeldingen voor de Motorvrouw van het jaar die zijn binnengekomen, is een selectie gemaakt. Tot en met 14 februari kun jij jouw stem uitbrengen op één van de volgende vijf dames:
Esther JennyMarleenMaryati of Vivian.

Bekijk op de persoonlijke pagina’s van dit vijftal hun foto’s en lees waarom zij zo van motoren houden en wat zij gaan doen om het motorrijden onder vrouwen te bevorderen.

Wil je gelijk je stem uitbrengen? Ga dan naar het stemformulier.

Nieuwe modellen
MOTORbeurs Utrecht biedt een breed aanbod. Van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Van reisorganisaties tot motorclubs, gereedschap en motoraccessoires zoals helmen en kleding, informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Alles waar je als motorrijder naar op zoek bent. Vrijwel alle importeurs tonen de nieuwe modellen voor 2013.

Activiteiten
Naast dit aanbod staan diverse activiteiten op het programma. Voor diegenen die het motorgevoel voor het eerst zelf eens willen proberen, is er een opstapmogelijkheid. Voor alle informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Openingstijden
Donderdag 21 februari: 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 22 februari: 10.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 23 februari: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 24 februari: 10.00 tot 18.00 uur

Winactie

De winnaars van de vrijkaartjes zijn:

  • Hannie de Vegt
  • Yadranca Seghers
  • Petra Wuijster
  • Janine Gerkes
  • Wilma Grondsma

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook