fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stille vibrators: Zo komt niemand er achter wat jij aan het doen bent!

Stille vibrators

Ooit had ik een huisgenootje waarvan iedereen het mocht horen als hij eens lekker aan het masturberen was of als hij een sekspartner mee naar huis had genomen. Na afloop troffen we allerlei seksspeeltjes in de wasbak aan, die hij in een bak heet water en soda liet schoonweken… Van seksuele remmingen had hij geen last en hij vond het alleen maar een spannend idee als wij wisten wat hij aan het doen was. 

Niet iedereen is zo vrij als dat voormalig huisgenootje van mij. Sterker: een groot deel van de mensen houdt masturbatie en seks het liefste zo veel mogelijk privé. Dat je iets van jezelf of jullie samen hebt, maakt het genot vaak alleen maar groter. Door zo stil mogelijk te zijn weet je zeker dat het ook daadwerkelijk privé blijft. Maar hoe doe je dat als je een vibrator gebruikt?

Stille vibrators

Niet alle vibrators zijn even stil… Sommige exemplaren maken zoveel geluid dat zelfs de buren kunnen meeluisteren. Mijn oud-huisgenoot zou daar voor kiezen, maar wat als je toch liever een iets stiller model wil? Dan zijn er heel veel opties! Wist je namelijk dat er speciale stille vibrators bestaan? Wij zetten een paar fijne stille vibrators voor je op een rijtje!

Kiss Me Lippenstift vibrator

De Kiss Me Lippenstift vibrator is niet alleen heel stil, maar je neemt hem ook nog eens heel discreet overal mee naartoe. Niemand zal weten dat jij niet een gewone lipstick, maar een vibrator lippenstift in je tas hebt. Door de draaiknop is hij makkelijk te bedienen, op welke plek je hem ook gebruikt.

Stille vibrators

Royal Fantasies Asteria G-Spot vibrator

Ga jij toch liever voor een iets groter model, maar wil je wél dat hij stil is? Dan is de Royal Fantasies Asteria G-Spot vibrator misschien iets voor jou?  De Asteria heeft 3 krachtige vibratiestanden, 7 verschillende patronen en is makkelijk te bedienen met de knopjes aan de voorkant. Ook is hij waterproof en oplaadbaar door middel van een USB-kabel.

Stille vibrators

Mini Vibrator met Afstandsbediening

De Mini Vibrator met Afstandsbediening is super leuk om samen met een partner te gebruiken. Geef hem of haar de afstandsbediening en laat je verrassen! Fijn aan deze vibrator is dat hij stil is, waardoor je hem ook op drukke plekken kan gebruiken zonder dat iemand dat doorheeft.

Stille vibrators

Praat mee

Welke van deze stille vibrators zou jij wel willen gebruiken? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd super gezellig!

Lees ook: Door het aanhouden van dít kledingstuk wordt klaarkomen makkelijker

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook