fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stel dat methverslaving overwon toont voor- en nafoto’s

Twee jaar en acht maanden zijn Brent Walker en zijn vrouw Ashley nu clean van hun zware methverslaving. Vorige week deelden ze een berichtje op Facebook met een voor- en na-foto, waarmee ze enkele vrienden die ook verslavingsproblemen hebben, een hart onder de riem wilden steken. Wat daarna gebeurde hadden zij zelf niet verwacht. Op 26 juli plaatsten zij hun bericht op Facebook en inmiddels is de post al meer dan 142.000 keer gedeeld.

Brent en Ashley zijn op de foto (zie hieronder) te zien op het hoogtepunt van hun drugverslaving. Bij de foto schreef Brent:  “Ik hoop dat mijn transformatie een verslaafde kan inspireren. Het is mogelijk om te herstellen!”

Brent en Ashley leerden elkaar kennen toen hij haar drugsdealer werd. Brent was al sinds zijn vroege jeugd verslaafd aan van alles en nog wat en na het overlijden van zijn 19-jarige broer schakelde hij over op meth.  Brent en Ashley hadden allebei kinderen, maar door hun verslaving raakten ze deze kwijt. “Meth knoeit met je hersenen. Het maakt je paranoïde, het zorgt ervoor dat je geheugen verliest en hallucineert. Ik kon niet eten. Ik sliep dagenlang niet.” vertelt Brent. Het liep ook helemaal mis. Hij ging 2 jaar de cel in vanwege dealen en Ashley ging naar een afkickcentrum maar gleed steeds terug in haar oude verslaving.

Nu is het genoeg!

Toen Brent na zijn vrijlating weer tegen de lamp liep besloot hij dat het genoeg was. “We besloten om naar de kerk te gaan en we deden afstand van alles dat verband hield met drugs”, vertelt hij. “Dat betekende ook het contact verbreken met mensen en nieuwe vrienden zoeken.”

Inmiddels is dat gelukt en heeft het stel het leven aardig op de rit.

Wil je meer lezen over Brent en Ashley? Kijk dan op hun Facebook of lees het artikel in het AD.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook