fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stampvol spannende verhalen voor het goede doel

stampvol.jpgOp 22 november overhandigde Marion Pauw, auteur van Jetset en Daglicht, een cheque aan John Wood, ex-CEO van Microsoft en de voorzitter van de stichting Room to Read. Het bedrag van maar liefst vijf cijfers is de opbrengst van de bundel Stampvol verhalen voor het goede doel, die in 2009 verscheen. Tegelijkertijd werd de nieuwe bundel Stampvol spannende verhalen voor het goede doel gepresenteerd. damespraatjes.nl mag een aantal exemplaren van dit spannende boek weggeven. Lees onderaan wie dit boek hebben gewonnen.

Meer dan 76 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden gaan niet naar school. Ze leren niet lezen of schrijven. De opbrengst van Stampvol spannende verhalen voor het goede doel komt ten goede aan de non-profitorganisatie Room to Read, die boeken en scholing verzorgt voor kinderen in Azië en Afrika. Room to Read heeft inmiddels de levens van meer dan 3,1 miljoen kinderen veranderd. Elk verkocht boek van Stampvol spannende verhalen voor het goede doel levert 5 schoolboeken voor kinderen in ontwikkelingslanden op.

stampvol-cover.jpgStampvol spannende verhalen voor het goede doel bevat korte verhalen, voor het merendeel speciaal voor deze gelegenheid geschreven, van de succesvolste Nederlandse en Vlaamse thrillerschrijvers van dit moment. Willem Asman, Marianne en Theo Hoogstraaten, Marion Pauw, Bavo Dhooge, Suzanne Vermeer, Milou van der Will, Simon de Waal, Alex van Galen, Daniëlle Hermans en alle andere auteurs in deze bundel, en diverse bedrijven die hielpen bij het tot stand komen van deze uitgave, werkten allemaal belangeloos mee.

Meer informatie en dit boek bestellen

Prijswinnaars
Stephanie Koene
Ineke Kluijsten
Marlies van der Schoor

Bekijk ook onze andere prijsvragen


Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Koen Vlaeminck -

Het is me niet duidelijk hoe je het boek ‘Stampvol spannende verhalen’ kunt bestellen.

Groetjes

Koen

[email protected]

Reageer ook