fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sportieve zwemkleding: hier wil iedereen deze zomer in gezien worden!

Sportief maar toch modieus naar het zwembad of het strand? Het kan hoor! Want sportieve badkleding is helemaal niet meer zo saai en simpel als vroeger. Protest laat met iedere collectie weer zien dat het allemaal hip en happening mag zijn. In de winter doen ze dat met fijne skikleding en zo richting de zomer komt de dames zwemkleding (en ook voor heren en kids natuurlijk) weer in de (digitale) schappen te hangen. We laten je graag eventjes wat uit de nieuwe Protest collectie zien! Sportieve zwemkleding: hier wil iedereen deze zomer in gezien worden!

Tankini steeds populairder

Niet iedereen is fan van het dragen van een bikini, maar gelukkig zijn er ook andere opties zoals een badpak of een tankini. Deze laatste bestaat uit een combinatie van een tanktop en een bikinibroekje. Het bovenstuk bedekt de buik, maar het broekje is hetzelfde als bij een standaard bikini. Vaak vinden vrouwen het prettig dat de top alles bedekt, maar dat ze wel meer vrijheid en comfort hebben omdat deze zwemoutfit uit twee losse delen bestaat. Tankini’s zijn er in verschillende stijlen, kleuren en patronen en daarom erg interessant voor dames die wat meer bedekking zoeken.

Sportieve zwemkleding: hier wil iedereen deze zomer in gezien worden

Flaneren on the beach

Toch blijft ook de traditionele bikini nog altijd populair. Ook hier zijn veel verschillende variaties en kleuren in. Soms kiezen dames er zelfs voor om de ene bikini met de andere te combineren, bijvoorbeeld dat een roze top met een zwart broekje of net andersom. Het is helemaal aan jou waar je voor kiest en waar je je prettig in voelt. En draag je toch liever een jurkje eroverheen, ook dat is natuurlijk mogelijk! Sowieso handig om er eentje mee te hebben als je ergens een hapje gaat eten (in je bikini wordt dat vaak niet gewaardeerd, en logisch ook) of als het ineens toch een stuk frisser wordt aan het einde van de (strand)dag.

Sportieve zwemkleding: hier wil iedereen deze zomer in gezien worden

Heren: stylish like a gentleman

Natuurlijk is er ook voor heren weer mooie en sportieve badmode opgenomen in de collectie. Wat we terug zien zijn stijlvolle boxershort modellen, die niet alleen de ruimte geven aan alles wat netjes opgeborgen moet zijn, maar ook nog eens stylish eruitziet. Een leuk kleurtje of printje hoort er natuurlijk bij! En ga je een boodschap doen in de campingwinkel, trek dan even een t-shirt aan. Wel zo netjes en gentleman like!

Sportieve zwemkleding: hier wil iedereen deze zomer in gezien worden!

En dan de kids!

Natuurlijk ‘moeten’ de mini-me’s (mini-you’s) er ook wel een beetje gezellig bijlopen gedurende de zomerperiode. Gelukkig denkt men bij Protest ook altijd aan deze doelgroep en daarom is er ook weer voor de kleintjes een heleboel moois opgenomen in de collectie. Zie de vrolijke printjes op de (eveneens boxershort-modellen) zwembroeken voor de stoere boys en de leuke badmode voor de meiden. Ook voor hippe shirts, comfortabele broeken en jumpsuits ben je aan het goede adres. Op deze manier komen we allemaal weer goed gekleed de zomer door!

Sportieve zwemkleding: hier wil iedereen deze zomer in gezien worden!

Wat draag jij naar het strand of zwembad? We lezen het graag in de comments, vinden we altijd leuk 🙂

Afbeeldingen: Protest beeldbank

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook