fb
Damespraatjes Damespraatjes

SPECIAL VILLAS, voor een bijzondere vakantiebeleving

special-villas-villa_tenang.jpg
Ben je op zoek naar een vakantiewoning die ‘anders dan anders’ is? Op een unieke plek, weg van de massa, met een persoonlijke service en een smaakvolle inrichting?

Dan ben je bij Special Villas aan het juiste adres! De logeeradressen varieren van een gerestaureerde boerderij, dorpskerk of vakwerkhuis tot luxe villa, kasteel en zelfs compleet ingerichte safaritenten. Het aanbod richt zich op Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Bali.

Iedere woning is verrassend in locatie, architectuur maar ook in inrichting. De ene keer eigentijds landelijk, dan weer hip en trendy, maar ook sober en eenvoudig. In ieder geval altijd smaakvol en met stijl.

Via een gebruiksvriendelijke website kun je zoeken op o.a. bestemming, aantal personen, aankomst – en vertrekdag, maar ook op sfeer, doelgroep of type woning.

Doelgroep
Eigenlijk kan iedereen die iets ‘bijzonders’ zoekt, terecht bij Special Villas. De locaties zijn geschikt voor jong en oud, of je nu als stel iets zoekt, als gezin, samen met vrienden of voor de hele familie, er is altijd wel iets geschikts te vinden.

Bij veel locaties kun je niet alleen terecht voor een weekendje weg of een gezinsvakantie, maar ook voor zakelijke meetings. Voor trainingen, workshops of vergaderingen is het juist heerlijk om in een inspirerende omgeving nieuwe ideeën op te doen. De omgeving waarin je samenkomt kan net het verschil maken.

Prijsniveau
Voor iedere portemonnee is er iets te vinden, bijzonder hoeft niet altijd duur te zijn.
Er zijn vakantiewoningen vanaf € 22,50 per persoon per nacht tot een luxe villa voor € 4995 per week. Maar dan zit je wel in het hoogseizoen in een superdeluxe villa aan de Côte d’Azur.

Bij Special Villas betaal je overigens nooit meer dan indien je rechtstreeks zou boeken. Je betaalt dus gewoon dezelfde prijs.

Even voorstellen
Special Villas is opgericht door Lirette Jansen. Met ruim 20 jaar ervaring in de reisbranche heeft ze een fijne neus ontwikkeld voor kleinschalige, authentieke adresjes.

‘Men is vaak lang aan het zoeken naar dat ene leuke plekje voor de vakantie of om iets te vieren met de hele familie. Er zijn genoeg aanbieders op internet, maar het is lastig om in de wirwar van aanbieders de juiste locatie te vinden. Als men uiteindelijk bij Special Villas belandt, slaakt men vaak een zucht van verlichting’. Er is duidelijk behoefte aan een bijzondere beleving tijdens de vakantie.

Alle locaties zijn persoonlijk bezocht en altijd met de gedachte ‘zou ik hier zelf vakantie willen vieren ?’ Dat betekent tevens dat de gasten kunnen rekenen op een persoonlijk en deskundig advies.

Meer informatie:
Specialvillas.nl

special-villas-2.jpg
special-villas-3.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook