fb
Damespraatjes Damespraatjes

Soul Beach van Kate Harrison

Het duurde dagen voordat ik het boek zelf in handen had. Nadat ik Soul Beach eindelijk aan mijn bijna 15-jarige dochter had ontfutseld kon ik gaan lezen om voorlopig niet te stoppen. Wat een heerlijk boek! Met Soul Beach is het Kate Harrison gelukt om een pageturner van formaat neer te zetten.

Soul Beach
Als Alice Forster een mail ontvangt van haar overleden zus, denkt ze dat het een zieke grap van iemand is. Maar het bericht bevat details die alleen haar zus kent. Daarna krijgt Alice een uitnodiging tot de virtuele wereld van Soul Beach, een idyllisch online paradijs van zon, zee en strand. Daar is het mogelijk met haar zus te praten – en ze ontdekt een nieuwe wereld van vriendschap, geheimen en zelfs liefde. Maar waarom zijn er op Soul Beach alleen maar jonge, mooie en dode mensen? En wat is het toch dat Alice voor altijd op dit strand zou willen zijn? Een online hiernamaals waar je naar verlangt, zeker als je zoveel van de bewoners van het online paradijs houdt.

Heel knap van Kate Harrison hoe zij de fantasie-wereld zo geloofwaardig maakt. Deel 2 verschijnt volgend jaar zomer: ik kan bijna niet wachten.

Kate Harrison

Op Damespraatjes kennen we Kate Harrison als auteur van Op de Koop toe en Koopwoede. Voordat ze begon met schrijven werkte ze als tv-producer en journalist. Door haar undercoveropdrachten overwon zij haar angst voor dure winkels en raakte ze geïnspireerd om over mystery shopping te schrijven. Kate Harrison woont in Londen.

Bestel SOUL BEACH bij BOL.COM

Recensie: Sandra Blikslager

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook