fb
Damespraatjes Damespraatjes

Soep mee naar werk een gedoe? Met deze recepten niet!

Op werk eet ik meestal wat left overs van de avond ervoor. Vaak een lekker bakje sla en als ik geluk heb een stukje kip of vis met groenten. Elke dag smullen! Maar, zoals jullie misschien wel weten ben ik ook gek op soepjes. Het is op werk alleen niet echt handig om dit te maken en het meenemen was tot nu toe ook altijd een probleem. Bakjes met soep lijken altijd te lekken en de soep zit tegen de tijd dat ik het mag opeten overal, behalve in het bakje. Ik kwam deze handige truc tegen: maak je soep vast klaar in een pot, maar doe het water er was op kantoor bij. ZO SLIM. Dat ik hier nog niet eerder aan had gedacht…

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook