fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Snoecks 2013 bekend

Ook al ben ik zelf gek op schrijven, lezen is niet zo mijn ding. Als kind was dit al het geval. Waar mijn vriendinnen door de AVI leesniveaus heen raceten, moesten mijn ouders mij omkopen met een chocoladereep per AVI… Achteraf gezien niet echt goed voor mijn lichaam, maar ik heb in ieder geval mijn basisschool periode als alfabeet af kunnen sluiten.

Toch is lezen nog steeds niet ‘mijn roeping’ in dit leven. Zo nu en dan een Cosmopolitan, Donald Duck of leuke blog komen er nog wel in, maar dikke boeken? Ik lees ze maar zelden. Gelukkig hebben we op Damespraatjes een heleboel goede recensenten die mij maar al te graag redden van de letters.

Maar, deze week gebeurde er iets bijzonders… Ik kreeg het Snoecks 2013 boek in handen. Dit is de 89ste editie van één van s ‘werelds meest gerenommeerde fotoboeken. Vooral mannen zijn gek op de licht erotische foto’s. Toch heeft Snoecks 2013 meer te bieden dan alleen spannende plaatjes, het boek bevat ook indringende en inspirerende fotodocumentaires van Jocelyn Lee, Jana Romanova, Julie Blackmon, Hellen van Meene, Viva von Story en Carmen de Vos.

De uitdagende en originele fotorapportages worden ondersteund door teksten over de foto’s, schrijver of maatschappij. Ja, ja… Daar heeft Snoecks mij toch aan het lezen gekregen, want de teksten zijn zeer interessant en een goede aanvulling op de foto’s.

Het ultieme kerstcadeau
Dit boek is het ultieme kerstcadeau voor elke man. Gelukkig, is het ook leuk voor jou! Snoecks komt in de 2013 editie met twee verschillende covers, de één manvriendelijk, de ander vrouwvriendelijk.

Gratis iPad app
Net zoals vorig jaar kreeg ook deze editie een gratis iPad app mee. Met plezier dompelt Snoecks je een uurtje onder in haar wondere wereld. De  teaser toont een greep uit wat je in het ruim 560 pagina’s tellende jaarboek te zien krijgt. Verbluffende fotografie, boeiende verhalen en beklijvende reportages. Geniet vooral van het vele bonusmateriaal en de extra’s bij Snoecks 2013: wat Snoecks altijd al zo graag wilden laten zien maar waar de beperkingen van een boek een stokje voor staken.

Winactie
Damespraatjes mocht 3 exemplaren onder haar lezeressen verloten. De gelukkige winnaars:

Jurrie ter Horst
Chantal van Baaren
Mia Smit

Gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Chantal van baaren -

Wat super leuk! Ik zie mijn naam er bij staan 🙂 ik ben ook zeer benieuwd naar het boek. Moet ik mijn gegevens nog ergens naar toe sturen? Gr. Chantal

Calla -

Wij zijn heel benieuwd naar dit boek. Mara heeft het zo mooi omschreven dat we ook graag willen inkijken en lezen.

Reageer ook