fb
Damespraatjes Damespraatjes

Snelle interieur tip: geurkaarsen

Geuren
Nooit gedacht dat je je interieur kan omtoveren met kaarsen? Laat je dan verrassen door de ontelbare geuren van Yankee Candle, het grootste en meeste geliefde geurkaarsenmerk ter wereld. Of je nu houdt van lavendel, vanille of kaneel, er is voor een ieder wel een geur die van je huis je echte thuis maakt! Met het geurengamma van meer dan 50 geuren kun je steeds je geheel eigen sfeer creëren. Zo zorgen “Clean Cotton” en “Fluffy Towels” voor dat echt schone opgeruimde gevoel. Met “Pink Sands” en Under the Palms” verandert je huis een romantische strandvakantie. Het parfum van de Yankee Candle kaarsen is niet alleen met bijzonder veel zorg samengesteld, er wordt bovendien uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

foto 1

Design
Niet alleen de geur maar ook het design van de kaarsen speelt een belangrijke rol in je interieur. Yankee Candle kaarsen zijn in diverse vormen verkrijgbaar. Om een geur eens uit te proberen of lekker vaak af te wisselen zijn er tarts (smeltkaarsjes) of samplers (minikaarsjes) verkrijgbaar. Wil je écht lang genieten dan is er de large jar, die maar liefst tot 150 branduren meegaat. Ook de rechte strakke pilaarkaarsen, verkrijgbaar in small, medium en large zijn een lust voor het oog en kunnen in elk interieur.

foto 2

Cadeau idee
Mocht je nog zoeken naar dat ene originele cadeau voor vriend, vriendin, buurvrouw of moeder, stop met zoeken en ga naar www.uscandles.nl en vindt daar tal van cadeaus voor elke gelegenheid. De geur “Wedding Day” is een voor de hand liggend voorbeeld, en hoe kun je iemand beter bedanken dan met een small pillar geurkaars met de tekst “Thank You” erop en ruikt naar witte chocolade mint….?

foto 3

Dan zijn er bovendien nog verschillende giftsets met leuke kleine kaarsjes om wat geuren uit te proberen voordat je een grote pot koopt.

De website van US Candles is geschikt gemaakt voor tablets en smartphones zodat iedereen zeer eenvoudig zijn favoriete Yankee Candle product kan vinden.

 

8 reacties

Coby -

Ik kocht deze geurkaarsen altijd in Amerika, wat fijn dat ze nu ook in Nederland te koop zijn.

Brenda -

Ik ben fan! ze ruiken lekker, staan mooi en je doet er super lang mee!

Ronald -

Heerlijke geuren, momenteel mijn favoriet Midsummers Night

Bart -

Ik wou m’n vrouw ‘ns verrassen met iets anders, dan een bosje bloemen. Nou, dat is gelukt, kan ik vertellen. En verbluffend hoe lekker die kaarsen ruiken en hoe lang ze meegaan!

sylvia -

als ik benieuwd ben naar een geur bestel ik altijd eerst de tarts of samplers om de geur uit te proberen heb niet echt een voorkeur vindt er vele heerlijk ruiken

irene niec -

Heerlijk zijn ze, ik ben heel benieuwd naar Snow in Love en Baby Powder.

Monique -

Fireside treats heeft mijn voorkeur!! Heerlijke geur.

Monique -

En ze ruiken heerlijk!! En blijven super lang branden. Mijn voorkeur: fireside treats

Reageer ook