fb
Damespraatjes Damespraatjes

Slecht nieuws voor turnster Sanne Wevers

Slecht nieuws voor turnster Sanne Wevers

“Helaas heb ik niet zo goed nieuws” las ik zojuist op de Instagram van olympisch kampioene Sanne Wevers. Ze kampt al een tijdje met klachten aan haar rechterheup en been. De regerend Europees kampioene zal in april haar titel niet verdedigen in het Poolse Szczecin

“Helaas heb ik niet zo goed nieuws ???? Ik loop al een tijdje met een fysieke klacht, wat voor nu betekent dat ik de EK aan mij voorbij moet laten gaan. De blessure aan mijn heup/been speelt al een langere tijd en hierdoor kon ik helaas niet meer zo intensief trainen als dat ik zou willen. Het is nu de tijd om het te laten herstellen en te zorgen dat het beter wordt. Dit doe ik met een heel sterk team om me heen, waar ik heel erg dankbaar voor ben! Hopelijk sta ik er op de WK weer op mijn best ♥

Wevers kiest daarom nu bewust voor een wat rustigere periode om helemaal te herstellen van haar klachten. Uiteindelijk hoopt ze in aanloop naar de WK in Stuttgart weer fit aan de start te staan. We wensen Sanne super veel sterkte!!

 

Beeld: door Andrea Piacquadio (de vrouw op de afbeelding is niet Sanne Wevers)

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook