fb
Damespraatjes Damespraatjes

Slapen in een boomhut, molen of safaritent? Het kan!

Via Supertrips.nl ontdek je de meest avontuurlijke overnachtingen. En er is keus genoeg, want er zijn meer dan 200 bijzondere overnachtingsmogelijkheden op de site te vinden.

Of je nu wilt overnachten in een molen, kerk, grot, safaritent, reddingscapsule of vliegtuigsuite: op Supertrips.nl ontdek je de meest originele overnachtingen. Zelfs je bed in een hooiberg behoort tot de mogelijkheden. Het aanbod is verdeeld over 16 verrassende categorieën zodat je eenvoudig en snel je droomverblijf zult vinden.  

Glamping (Glamorous Camping)
Naast bijzondere hotels, bed and breakfast locaties en vakantiehuizen heeft Supertrips ook een ruim aanbod aan‘glamping’ locaties in Nederland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. De trend ‘glamperen’ (kamperen met glamour) heeft het afgelopen jaar een enorme opmars gemaakt waarop wordt ingespeeld op met 3 bijzondere categorieën: safaritenten, yurts (Mongoolse Nomadententen) en Indianententen. Lekker weg met de kids en geen gedoe met het opzetten van je eigen tent.

 

Bijzondere overnachting cadeau geven?

Het is ook mogelijk om een cadeaubon voor een originele overnachting te bestellen in de nieuwe webwinkel www.geefeendroomcadeau.nl. Op Geefeendroomcadeau.nl bestel je de meest originele cadeaubonnen die garant staan voor zeer unieke belevenissen in Nederland of België. Denk hierbij aan een bijzondere overnachting in een nostalgische uitkijktoren, avontuurlijke boomhut of romantische safaritent. Of het nu gaat om een cadeau voor een collega, partner, vriend of vriendin, huwelijkscadeau of bijvoorbeeld voor een jubileum: er is voor ieder wat wils. Je kan de keus uiteraard ook overlaten aan de ontvanger, het is namelijk ook mogelijk om een algemene waardebon te geven. 

Ontdek snel het bijzondere aanbod op Supertrips of kijk op Geef een droom cadeau voor het aanbod van cadeaubonnen.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook