fb
Damespraatjes Damespraatjes

Simon weet het zeker: ik wil nooit meer solo

Vlak voordat Nick en Simon hun 10 jarig jubileum vierden besloot Simon Keizer het eens in z’n eentje te proberen en hij plande een solotournee in: Ik & Simon. Het einde van deze tour is nu bijna in zicht en Simon weet zeker dat hij ‘dit nooit meer gaat doen’. “Het is best tegengevallen”, zei de Volendammer woensdag in Goeiemorgen Lex op 100% NL.

“Het was een bucketlist-dingetje dat ik wilde afvinken”, zei Simon. Het soloproject heeft hem veel energie gekost. “Het is best tegengevallen. Het was niet zo dat ik Nick miste of zo, maar ik vond het heftiger dan gedacht.”

Simon heeft nog zeven theatershows voor de boeg. “En dan ben ik er ook echt klaar mee. Ik heb alles verteld wat ik wilde vertellen, en dat is ook goed.”

Leuk nieuws voor de fans

Klaas Bond, de leraar Nederlands van de middelbare school van zowel Nick als Simon, die het duo van begin af aan van dichtbij heeft gevolgd, schreef een boek over het tweetal. Hij beantwoordt vragen als wie zijn Nick Schilder en Simon Keizer eigenlijk? Hoe denken, leven en voelen ze? Door wie zijn ze beïnvloed en welke gebeurtenissen hebben hen gevormd? In dit boek lees je het ware verhaal achter hun succes. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier voor meer informatie: 10 jaar Nick & Simon.

Bron: Show.nl

Reageer ook