fb
Damespraatjes Damespraatjes

Show some phone, hippe telefoonhoesjes

Yes! De bezorger heeft net (voor de zoveelste keer) een pakketje bij mij thuis afgeleverd. Ik ben helemaal heppiedepeppie, het is mijn nieuwe smartphone. Zo’n prachtig nieuw apparaat vind ik echt genieten. En natuurlijk wil ik dat mijn telefoon altijd zo mooi blijft als hoe hij nu nog in de verpakking zit: shiny en krasvrij. Een goed telefoonhoesje is eigenlijk onmisbaar. Maar, dan natuurlijk wel eentje die echt bij mij past.

Trendy telefoonhoesjes

Ook mijn telefoonhoesje moet een beetje trendy zijn. Een gave print of leuke slogan geeft mijn telefoon meer persoonlijkheid, net zoals ik zelf ben. Zo ben ik terecht gekomen bij Casimoda. Een superleuke site met de nieuwste trends in telefoonhoesjes. Zij werken samen met influencers die de trends bepalen van het moment. Zoals bijvoorbeeld bekende bloggers, fashionista’s, schrijvers en vloggers. Hierdoor zijn de telefoonhoesjes altijd eigentijds en passen onze printjes bij outfits die nu in zijn. Het assortiment wisselt regelmatig met nieuwe samenwerkingen. Hierdoor blijft de collectie spannend en word ik iedere keer weer blij.

Matchende telefoonhoesjes

Mijn beste vriendin en ik zijn super close. Vaak treffen we elkaar met dezelfde outfit. En shoppen kunnen we als de beste. We houden van dezelfde winkeltjes en passen vaak dezelfde kleding. Dat willen we nu ook met ons telefoonhoesje. Toch leuk als onze telefoonhoesjes bij elkaar passen. Bij Casimoda heb ik superleuke matchende hoesjes gezien. Ze zijn allemaal handmade met een karakteristieke en unieke look. Dus als we samen op stap gaan, pas ik mijn telefoonhoesje op die van haar aan.

Eigen illustrators

Mijn telefoon draag ik altijd bij me en is inmiddels bijna een soort maatje. Mijn contact met de rest van de wereld. Dus ook mijn telefoon verdient van tijd tot tijd een eigen, uniek telefoonhoesje. Dat unieke hebben ze bij Casimoda goed begrepen. Zij werken met illustratoren die creatief zijn en de leukste ontwerpen voor hoesjes maken. Uniek is de combinatie van hun eigen stijl en de inspiratie die ze halen uit bij de populaire trends. Ze weten precies hoe ze hun creatieve ideeën moeten omzetten in een eigen ontwerp. Met veel aandacht, liefde en oog voor detail en dat zie je terug in mijn nieuwste hoesje. Ik ben echt super blij.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook