fb
Damespraatjes Damespraatjes

Shocking: Londense winkeldief laat zich helpen door jong jongetje

Als mijn dochtertje en ik boodschappen doen of aan het winkelen zijn, moet ik altijd goed opletten dat ze niks steelt. Ze is één jaar oud en pakt alles wat ze leuk vindt. Dit kan een tros bananen uit de supermarkt zijn, maar ik vond laatst ook hele kleine poppetjes uit de Intertoys in haar zak. De bananen zie je natuurlijk meteen, maar de kleine poppetjes zag ik later pas. De winkelier moest lachen toen ik ze terug kwam brengen, maar voor hetzelfde geld had ik ze niet opgemerkt. Klein diefje is het 😉 

Klein hulpje

Hoewel veel kinderen ooit een keer iets stelen, gebeurt het niet vaak dat ze dit samen met een volwassene doen. Maar, deze gekke wereld zou deze gekke wereld niet zijn, als het niet tóch zou gebeuren. Zo ook in een Londense supermarkt. In een video, vrijgegeven door de Londense politie, is te zien hoe een man zijn hele winkelmandje in zijn tas stopt. Hij doet dit niet alleen, maar wordt geholpen door een jong jongetje.

Vreemd gezicht

Of het jongetje zijn zoon is, weet ik niet. Maar de twee lijken elkaar wel te kennen, want een kind van deze leeftijd zou heus niet zomaar een vreemde man helpen met het leegjatten van een winkel. Hoe dan ook: het is een vreemd gezicht. Ook wel omdat het jochie geen shirt aanheeft… We hopen dat alles goed met hem gaat en dat de dader gepakt wordt. Daar mag wel een hartig woordje mee gesproken te worden.

Praat met ons mee

Wat vind jij van deze video? Vind je alleen de volwassen man strafbaar of vind je dat ook de jongen een straf verdient? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Reageer ook