fb
Damespraatjes Damespraatjes

Shocking: Dit is hoe verschillende mensen $ 100 aan boodschappen uitgeven

Toen ik nog studeerde had ik één regel: hoe weinig geld je ook hebt, je bespaart niet op eten. Goed eten houdt je gezond en een gezond lichaam is nodig om weer meer geld te verdienen. Ben je ongezond én heb je weinig geld? Dan zijn de rapen gaar. Mensen vroegen mij weleens: hoe kan je dit soort producten eten op een budget van een paar tientjes per week. Het is natuurlijk niet makkelijk, maar met een beetje creativiteit kom je een heel eind.

Inmiddels werk ik en heb ik meer geld te besteden. Ook nu gaat een groot deel van mijn inkomen op aan eten en wijn. Heb ik geld over? Dan steek ik dat graag in een dure fles Champagne, daar kan ik echt van genieten. Ik besef me als geen ander dat niet iedereen het op deze manier doet, dat maakt dit onderstaande filmpje zo leuk. Het laat verschillende mensen zien die allemaal voor $ 100 aan boodschappen mogen doen. Hoe ze het besteden is zo ontzettend verschillend!

Reageer ook