fb
Damespraatjes Damespraatjes

Shockerende beelden: Meisje wordt door ‘vriendin’ voor de grap van een 18-meter hoge brug geduwd

Wie ooit op Curacao is geweest, kent waarschijnlijk Restaurant Playa Forti wel. Het kleine restaurantje staat niet persé bekend om haar eten, maar vooral om haar locatie. Het ligt namelijk bovenop een hoge klif, waar veel toeristen maar wat graag vanaf springen. Ik ben er vaak geweest en eigenlijk altijd naar beneden gesprongen. Gelukkig ging het altijd goed, maar je hoort ook weleens van mensen dat ze minder gelukkig in zee terecht kwamen…

Hoewel je bij het springen van een klif in het water terechtkomt, betekent dit absoluut niet dat het zonder gevaar is. Vooral als je vanaf grote hoogte naar beneden springt en verkeerd terecht komt, kan een klap ernstige botbreuken veroorzaken of zelfs dodelijk zijn. Wat je dan ook nooit moet doen, is zomaar iemand naar beneden duwen. Toch gebeurde dit bij de 16-jarige Jordan Holgerson.

Van een brug geduwd

Jordan was met een groep vrienden aan het zwemmen, toen ze op het idee kwamen om van een 18-meter hoge brug te springen. Jordan stond klaar om te gaan, maar moest eerst nog wat moed verzamelen. Een 18-jarige vriendin van haar vond het te lang duren en besloot Jordan ‘een handje te helpen’. Ze duwde haar van de brug, het water in.

In de shockerende video zie je hoe Jordan voorover valt. In een poging zichzelf te redden, probeert ze met haar benen naar beneden te komen. Dit lukt niet en Jordan valt plat op het water. In de video zie je haar niet landen, maar het geluid dat de klap maakt, spreekt boekdelen…

Mogelijke aanklacht

Jordan belandt na de val in het ziekenhuis. Verschillende experts zeggen dat het een wonder is dat ze nog leeft. Tegen ‘vriendin’ die Jordan duwde, wordt mogelijk een aanklacht ingediend. De politie doet onderzoek naar het motief om Jordan van de brug te duwen.

Weer thuis

Inmiddels gaat het iets beter met Jordan en is ze thuis uit het ziekenhuis. Hier moet ze verder aansterken en hopen dat ze volledig van het voorval herstelt.

Kan jij je voorstellen dat je ooit iemand voor de grap van een brug afduwt? Ik moet zeggen dat ik heel erg ben geschrokken van de beelden… Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Reageer ook