fb
Damespraatjes Damespraatjes

She Energy Drink en Modeagenda.nl slaan de handen ineen

In december staan de agenda´s weer overvol met feesten en partijen. Modeminnend Nederland rent van gala naar champagneborrel. Maar hoe houden zij dat toch vol met al die overvolle agenda’s, eindeloze deadlines en feestjes to attend?

She Energy Drink is hét drankje waarmee elke fashionista op een gezonde manier een energieboost krijgt. Een logische stap dat She Energy Drink, de meest fashionable drink, de  handen ineen slaat met het online platform ModeAgenda.nl. Een slimme zet want zowel She Energy Drink als Mode Agenda richten zich op fashion.

She Energy Drink is een frisse energie drank die geen calorieën en suiker bevat. Wat wil een echte stylista nog meer? Maak jezelf klaar voor het nieuwe modeseizoen en neem als ultieme modeaccessoire een She Energy Drink mee on the road, tijdens shoots of waar dan ook. Be fashion, be SHE!

Modieuze samenwerking

She profileert zich niet alleen als de eerste vrouwelijk energy drink, maar ook als de eerste fashionable drink. She is een van de sponsoren van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW). Afgelopen AIFW hebben stylisten, modellen en menig socialite tijdens deze dol dwaze modeweek, kunnen volhouden door deze fashionable oppepper.

She Energy Drink en ModeAgenda.nl – de site om op de hoogte te blijven van modeshows en andere mode evenementen- gaan samenwerken! De Mode Agenda is sinds juni 2011 online. Op ModeAgenda.nl heb je in één blik een totaal overzicht van alle evenementen op het gebied van fashion.

Waar bestaat de samenwerking uit?

Rodney Leysner, de oprichter van She Energy Drink, heeft een belang verworven in Mode Agenda. Een slimme zet want zowel She Energy Drink als Mode Agenda richten zich op fashion. Daarnaast komen de doelgroepen van de twee bedrijven nagenoeg overeen. De oprichters zijn van mening dat door de synergie in de activiteiten van beide merken de samenwerking bijdraagt aan de doelstelling en profilering van She Energy Drink en Mode Agenda.

Over She

She Energy Drink is dé gezonde energiedrank voor vrouwen. She richt zich op vrouwen, omdat zij altijd de beste multitaskers zijn. Carrièretijger, moeder, leuke partner en nog veel meer rollen krijgt de moderne vrouw toebedeeld. Logisch dat er soms momenten zijn waarop de vrouw een gezonde opkikker kan gebruiken. She is hiervoor de perfecte oplossing, want het bevat geen suiker, geen calorieën maar wel een flinke dosis gezonde ingrediënten. Inmiddels is She Energy Drink een internationaal succes en verkrijgbaar bij alle grote supermarkten en internationaal in 11 landen.

Over ModeAgenda.nl

Mode Agenda is sinds juni 2011 online. Lisanne Kerrebijn, de oprichter van Mode Agenda, miste een behoorlijk overzicht van álle modeshows, luxury-, lifestyle- en mode evenementen in Nederland. Uit dat idee is de website ontstaan. Op ModeAgenda.nl heb je in één blik een totaal overzicht van alle evenementen op het gebied van fashion.

Voor meer informatie:

www.she-energydrink.com en www.modeagenda.nl of like She op Facebook (www.facebook.com/drinkshe en www.facebook.com/modeagenda) en blijf direct op de hoogte van al het nieuws!

Reageer ook