fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sexy kerst: Dit zijn de spannendste cadeaus voor onder de kerstboom

sexy kerst

Dit jaar belooft kerst één van de meest unieke ‘edities’ ooit te worden. Voor het eerst realiseren wij ons massaal dat het helemaal niet vanzelfsprekend is om alle feestdagen met al je geliefden te kunnen vieren. Dat is best even slikken! Gelukkig zijn er manieren om deze kerst tot een heel bijzondere te maken. Wij bij Damespraatjes stellen voor: de sexy kerst! Waarbij écht genieten op de eerste plaats komt te staan. 

We vinden het allemaal jammer dat kerst dit jaar wat anders wordt vormgegeven. Maar heel eerlijk: stiekem ben je ook wel blij dat de gaspedaal iets minder ver wordt ingetrapt, toch? Geen verplichte bezoekjes bij je gekke tante en geen vieze natte zoenen van die foute achterneef. Team-up met je eigen partner en maak er een paar heerlijke ontspannen dagen van.

Deze ontspannen dagen beginnen met de cadeautjes onder de boom. Want waarom elkaar een doos bonbons geven als je ook iets écht lekkers cadeau kunt doen? Denk eens aan het geven van een sextoy, hoe spannend je dat misschien ook lijkt. Breng elkaars hoofd op hol door een stukje van jouw grootste fantasie in een pakje te vatten. Ik kan je vertellen; de meeste van deze cadeautjes zijn té leuk om tot de kerst onder de boom te laten liggen. Maybe Christmas will come early this year?

Sexy kerst

Hier een overzicht van de spannendste cadeaus voor een sexy kerst!

We-Vibe Blended Orgasm pakket

Drie sexy cadeaus voor de prijs van één: dat is het We-Vibe Blended Orgasm pakket. Heb je al eens de buigbare We-Vibe Nova duo vibrator gebruikt, waarbij je dubbel wordt gestimuleerd? Nee? Dan is deze kerst hét moment! Dit pakket bevat ook de We-Vibe Jive, een vibrator die jij inbrengt en waarbij jouw partner hem mag bedienen. We zeiden toch dat deze kerst spannend zou worden? 😉 Als lekker extraatje ontvang je ook  gratis de We-Vibe Unite 2, een klassieke partner vibrator die zorgt voor extra stimulatie tijdens de penetratie bij zowel jou als je partner.

Wist je dat de WeVibe Nova ook te besturen is met de We-Connect app? Met deze gratis te downloaden app kan je onder andere je eigen vibratiepatroon maken. Ook spannend:  je partner kan hem zelfs aan de andere kant van de wereld besturen!

 

We-Vibe Pleasure Delight pakket

Vinden jullie de kerstdagen soms best een beetje saai en mag het allemaal wel wat pittiger? Dat komt met dit We-Vibe Pleasure Delight pakket zeker goed. Dit pakket bevat maar liefst drie toys, die je alleen of samen kunt gebruiken. De We-Vibe Moxie verandert jouw ondergoed in een vibrerend slipje. De We-Vibe Jive kan je inbrengen en er vervolgens mee op pad gaan. In beide gevallen kunnen jullie met elkaar spelen met behulp van een afstandsbediening. Hoe spannend is dat tijdens het kerstdiner? Dit pakket bevat ook de We-Vibe Tango, een klassieke clitoris vibrator.

Ook de WeVibe Moxie en Jive zijn te besturen met de gratis te downloaden We-Connect app 🙂

Willie seksschommel

Fantaseerde jij stiekem al over zo’n super kinky seksschommel, maar was je bang dat het zo’n gedoe is? Deze seksschommel van Willie is super makkelijk op te hangen over een gewone deur. Je hebt geen gereedschap nodig en na jullie avontuur kan je hem makkelijk weer opbergen. Deze seksschommel is gemaakt van zacht materiaal en heeft brede oppervlakken. Hierdoor is hij comfortabel en is hij heerlijk in gebruik. Ik weet zeker als jij dit onder de boom legt, dat jou partner niet kan wachten om hem te gebruiken. Juist als hij dit cadeau niet had verwacht!

Jarretelset (ook in grote maten)

Pak jezelf in als cadeautje in dit prachtige Baci Lace & Chemise jarretel setje! Ken jij iemand die jou wel uit zou willen pakken? Er is geen man die niet helemaal wild wordt van een zwart setje met jarretels. Enne, wist je dat deze set echt elke vrouw mega sexy staat? De Baci Lace & Chemise jarretel set is verkrijgbaar in de maten S/M, M/L en XL/XXL.

De Lelo Sona Cruise 2

Heb jij al eens een revolutionaire luchtdrukstimulator gebruikt? Lelo Sona Cruise 2 stimuleert niet alleen het zichtbare gedeelte van de clitoris, maar ook het dieper gelegen (onzichtbare) gedeelte. Dit zorgt voor een totaal nieuwe genotsbeleving. Daarnaast geeft hij een constante stimulatie, die niet verminderd als je meer druk op de huid uitoefent. Een uniek hoogtepunt gegarandeerd! 

Hoofd op hol

Je ziet het: kerst hoeft echt geen saaie en stoffige bedoeling te zijn. Vind je het spannend om dit onder de boom te leggen? Dan heb ik een andere leuke tip! Koop jouw gewenste cadeautje online en laat hem naar jouw partner sturen. Bekijk zijn reactie als hij het aan hem geadresseerde pakketje openmaakt. Wedden dat het direct zijn hoofd op hol zal brengen? Fijne sexy kerst allemaal!

Lees ook: Duurzame kerst – is een kunstboom echt beter?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook