fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sex, Drugs and Rock 'n Roll: help Mara naar Las Vegas

Toen ik op 17-jarige leeftijd een jaar in Californië studeerde kwamen mijn ouders en zusjes mij tijdens de kersvakantie opzoeken. Twee weken lang reisden we met z’n vijven door de prachtige landschappen en steden in Californië. Na een heleboel Californische natuur, mensen, highways en MacDonaldsen was het tijd voor wat anders: Viva Las Vegas!

Strip

Sin City… Wauw, wat klinkt dat spannend voor een meisje in de puberteit. Gokken, drinken, uitgaan, hotelkamers slopen, je vrienden kwijtraken, trouwen met Elvis, dansen in een stripclub en in de limo vozen met een rijke zakenman. Helaas pindakaas, hoe spannend het ook klinkt, het zijn allemaal dingen die je al 17-jarige daar niet mag doen. Ondanks mijn nogal kuise bezoek aan het wilde Vegas had ik het er ontzettend naar mijn zin; de Bellagio fontein, het Venetian hotel, rondlopen op de Strip, eten in de Eiffeltoren van Paris Paris, in de achtbaan op het Stratosphere hotel en natuurlijk heel veel mensen kijken.

Toch kriebelt er al vier jaar iets in mij, ik wil deel uitmaken van de stad. Vegas proeven, aanraken, likken en verleiden. I have to go back!

Pussypack

In juli word ik 21. EIN-DE-LIJK! Een mooie reden om die spannende stad me nog een keer te laten omarmen. Ondanks het ‘What Happens Here, Stays Here’ motto waar Vegas bekend om staat wil ik graag alles met jullie delen! Wat is er spannender dan verhalen over buitenlandse affaires, uit de hand gelopen hotelkamer feesten en douches van dure Champagne? Precies, foto’s van al deze evenementen!

Onder het mum van ‘Volwassen worden doe je samen’ wil ik graag met 3 vriendinnen in Hangover style naar Las Vegas. The Pussypack zal de rollen van Stu, Allen, Doug, Phill en Ted overnemen en hun verhalen overtreffen. In het kwadraat.

Wie mij naar Vegas helpt krijgt eeuwige waardering, een sneak preview van de foto’s, een tatoeage met je bedrijfslogo op mijn lichaam en de exclusieve fotorechten. Mail naar [email protected] met een geweldig voorstel!

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook