fb

Sendra boots, ideaal voor de winter

In het geval van laarzen is kwaliteit niet enkel duurzaamheid, maar je ziet het ook direct wanneer een laars met zorg en kennis van de materialen is gemaakt. Zo ook bij laarzen van Sendra. Hoewel de stijl van Sendra voor de lente en zomer misschien wat te ‘conventioneel’ is, is de winter een uitgelezen tijd van het jaar om deze stoere, stevige stappers onder je trendy outfit te dragen.

Comfortabel de wintermaanden door
Laarzen zijn niet alleen een stijlvolle keuze, maar een goede boot kan je ook nog eens heel comfortabel zijn. De boots zijn geen uitzondering en zijn stuk voor stuk verrassend zacht en comfortabel. Als je kiest voor de modellen met extra voering is de kans groot dat je ze nooit meer uit wilt doen.

Verantwoord kopen
Wanneer je leer draagt weet je dat daarvoor een dier letterlijk z’n huid op heeft moeten geven. Dat kan soms reden zijn om niet voor leer te kiezen, maar de laarzen zijn exclusief samengesteld uit materialen die verantwoord verwerkt zijn. Zo verantwoord dat elk van Sendra’s faciliteiten gecertificeerd is door de ‘International Trade Agreement of Threatened Wild Species’, een organisatie die zorgt dat je leer op verantwoorde, humane manieren verkregen is.

Sendra Boots kopen
Wanneer het tijd wordt om een paar warme, comfortabele, maar vooral stoere Sendra laarzen aan je garderobe voor deze winter toe te voegen kan je op veel verschillende plekken terecht. Een goede optie is Shoeline.nl, waar je Sendra in zowel de cowboylaarzen, als in de gewone laarzen categorie kunt vinden.

Reageer ook