fb

Self Selection Service bij Nespresso

Of het nou om drugs of koffie gaat, elke addict heeft een zogenaamde supplier. Ik als coffee addict dus ook. Het aanvullen van mijn Nespresso voorraad gaat echter vrij simpel en legaal: telefonisch geef ik mijn bestelling door, één dag later kan ik weer aan mijn verslaving toegeven. Easy Piecy.

Naar de winkel gaan om je koffie uit te zoeken heeft ook wel wat. Heel blij was ik dan ook met de uitnodiging voor de opening van een innovatieve Nespresso Boutique in Amstelveen. Sneeuw en gladheid leken roet in het eten te gooien, maar gelukkig was ik net op tijd om het officiële gedeelte van de opening bij te wonen.

Wat is er nieuw aan de Nespresso Boutique in Amstelveen?

Voorheen gaf je je bestelling door aan de dame of heer achter de toonbank. Nu pak je een koffietas en pakt zelf de door jou gewenste koffie. Met je tas loop je naar de machine om af te rekenen.

Dat gaat in 3 stappen:

Stap 1. Je zet je koffietas in de bak (midden, zie foto), op het beeldscherm bovenop het apparaat lees je wat er in de tas zit.

Stap 2. Je houdt je pasje voor de scanner aan de linkerkant van het apparaat en je bevestigt op het scherm je bestelling.

Stap 3. Rechts op het apparaat kun je pinnen en de betaling voldoen. En klaar … Niet meer in de rij op drukke koopavonden.

De winkel in Amstelveen is de eerste in de Benelux die dit apparaat heeft. Deze week zijn er in Duitsland ook een paar neergezet. Ik ben benieuwd welke winkels in Nederland als volgende aan de beurt zijn.

 

 

 

Reageer ook