Secretarion Opleidingen

secretarion_klaslokaal_dp.jpgSecretarion Interim Services neemt de zorg uit handen van nationale en internationale bedrijven in de regio en vult  dagelijks secretariële,  administratieve en financiële vacatures in voor projecten op de Maasvlakte en Europoort.

Twee jaar geleden startte Secretarion met een aanvullende tak: opleidingen. Wij merkten dat veel kandidaten werkervaring hebben, maar veelal geen diploma’s op administratief of secretarieel gebied. Secretarion Opleidingen is erkend door het LSSO als opleidingsinstituut. Diverse opleidingen worden door Secretarion aangeboden, van telefoniste/receptioniste tot managementassistente en (financieel) administratief medewerk(st)er. Deze opleidingen worden klassikaal gegeven in Brielle, bedrijvencentrum Geuzenstaete op de maandag, dinsdag en donderdag van 09.30-15.00 uur en 1 avond van 18.30-21.30 uur.

Daarnaast bieden wij ook diverse workshops aan. Veel bedrijven zijn momenteel bezig met het overstappen van de vertrouwende versie 2003 naar de 2007 versie van het Office pakket. Vaak is er binnen bedrijven geen tijd om de medewerk(st)ers te begeleiden bij deze overstap. Door middel van een korte workshop kunnen wij u en uw organisatie helpen. Deze workshop duurt 1 dag of 2 middagen.

De Belastingdienst helpt sinds begin dit jaar een handje met de invoering van de Werkkostenregeling. Werkgevers kunnen via deze regeling maximaal 1,4 procent van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers.

Een opleiding volgen bij Secretarion is nu dus nog aantrekkelijker!

Secretarion Interim Services en Opleidingen
Krammer 8
3232 HE Brielle
Telefoon: 0181-470463
www.secretarion.nl

secretarion-opledingen.jpg

Reageer ook