fb
Damespraatjes Damespraatjes

Schrijvers opgelet: winnaar jaarabonnement Schrijven Magazine is bekend!

Ben jij een schrijver? Misschien zul je deze vraag in eerste instantie ontkennend beantwoorden. Maar misschien moet je jezelf toch afvragen of dat wel waar is. Schrijvers, zijn namelijk niet alleen die mensen die boeken schrijven. Het zijn ook de mensen die blogs, verhalen, Twitter- of Facebookberichtjes schrijven. En het wordt nog allemaal gepubliceerd ook! Best fijn als je wat je denkt of voelt mooi op papier te kunnen zetten.

Schrijven Magazine stelt je in staat je schrijftalent te ontwikkelen. Met schrijftips, schrijfoefeningen, workshops, informatie over het schrijven en uitgeven van je eigen boek én inspirerende interviews met bekende én onbekende schrijvers en dichters. En Damespraatjes mag een jaarabonnement weggeven t.w.v. € 36,-!

Schrijven-magazine-jaarabonnement

Komend nummer in Schrijven Magazine
Het komende nummer van Schrijven Magazine verschijnt omstreeks 4 december met onder andere tips en tricks van auteurs als Adriaan van Dis, Judith Visser en Roman Helinkski.

Tips van Van Dis
Adriaan van Dis laat zich het hemd van het lijf vragen door aspirant-schrijvers. “De weg naar publicatie is pijnlijk en hard en die hardheid moet vooral van jezelf komen.

Gedumpt door je uitgever, wat nu?
Gedumpt worden door je uitgever – het kan zelfs succesvolle auteurs als thrillerschrijver Judith Visser overkomen. Maar het slechte nieuws bleek een verborgen zegening. Eindelijk was ze vrij om te schrijven wat ze wilde. Judith vertelt er uitgebreid over in het decembernummer van Schrijven Magazine.

Opvallen, hoe doe je dat?
Wie succesvol wil zijn als schrijver, moet opvallen. Dat is al eeuwen zo. Charles Dickens gaf lezingen voor bomvolle zalen, J.D. Salinger viel juist op door zich te verschuilen. Schrijver Roman Helinkski (auteur van het veel geprezen Bloemkool uit Tsjernobyl) gaat op bezoek bij andere jonge schrijvers en vraagt om tips. Hoe gebruik je Facebook en Twitter, moet je vaak optreden of juist helemaal niet?

Benieuwd naar Schrijven Magazine? Maak kans op een jaarabonnement!

De winnaar van het jaarabonnement Schrijven Magazine is: Romy Veul

Romy van harte gefeliciteerd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

3 reacties

Marianne -

Ik wil graag zo’n abonnement winnen…mijn schrijfblokje met de eerste regels van mijn boek zullen hier zeer blij mee zijn!!!!

Simone -

Leuke wijnachtige,
Leuke site.

Janita -

Dit vind ik nou echt een super originele winactie! Ik ga meedoen, leuk! 🙂

Reageer ook