fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sandra’s weekdagboek: de lente is begonnen

Mijn weken vliegen voorbij en daarom is het goed om af en toe eens stil te staan bij wat ik allemaal heb gedaan. Als ik mijn foto’s van afgelopen week terugkijk word ik zo ongelofelijk blij. Het is lente en daardoor kon ik lekker veel naar buiten en toegeven aan mijn grote hobby: fietsen! Hier een kleine impressie in een aantal foto’s van mijn afgelopen week.

Donderdag

Tegenover me op het werk zit mijn dochter Mara. Regelmatig merk ik dat ik stiekem door haar word gefotografeerd. Op deze foto vindt ze dat ik op een soort spion lijk. Waarom weet ik eigenlijk niet!

spion-sandra

Vrijdag

Mijn collega Karin is ook een vriendinnetje van me. Als zij op kantoor is zou ik haar de hele dag willen knuffelen. Maar dat kan natuurlijk niet! Maar af en toe pak ik mijn moment 😉

kus-voor-karin

Zaterdag

Gisteravond op tijd naar bed gegaan en ik kan je vertellen dat was best een uitdaging na een veel te gezellige vrijmibo. Zo fris als een hoentje zat ik op zaterdagochtend om half 8 al op mijn fiets voor een tocht van 170 kilometer. Een rondje Hilversum-Almere-Lelystad-Enkhuizen-Hoorn-Kwadijk-Purmerend-Amsterdam-Weesp-Hilversum. Een geweldig tussenstop gehad in Kwadijk bij collega Jorn die in het weekend altijd op de boerderij van zijn oom is, waar hij 2 varkens heeft: Sjors en Sjimmie.

Toen ik ’s avonds om 7 uur thuis kwam en anderhalf uur later klaar ging zitten voor het voetbal (Bulgarije-Nederland) stortte ik compleet in en viel in slaap. Even dacht ik dat ik dat ik een nachtmerrie had toen ik in mijn slaap hoorde dat Bulgarije 2-0 scoorde tegen Nederland. Helaas ….. het was echt zo.

jorn-sjors-sjimmie

Zondag

Zoals jullie misschien weten ga ik oma worden. Mara verwacht een babytje. Ik moet me natuurlijk wel serieus voorbereiden op mijn nieuwe rol. Hieronder een foto van mij als toekomstig oma.

oma-sandra

Maandag

Vanochtend zat ik om 7 uur al op mijn fiets naar kantoor. Ik woon in Hilversum en werk in Amsterdam en doe daar ongeveer anderhalf uur over. Het begin van mijn tocht is door het natuurgebied Naardermeer. Toen ik daar doorheen fietste kwam net de zon op. Even een foto gemaakt en ik was niet de enige. Boven de slootjes in de verte hing mist en ik hoorde de ganzen gakken in het weiland. Wat een onwijs mooi begin van de dag.

fiets-naar-werk

Dinsdag

Mijn boek uitgelezen en een recensie geschreven over het boek: Vrouwen die Vreemdgaan en die daar een clubje voor hebben opgericht. Best wel bizar.

Vrouwen-die-vreemdgaan

Woensdag

Op woensdag werk ik thuis en maak ik tussen de middag lekker iets warms voor mezelf. Ik ben gek op roerbakken en dit lekkere en super simpele gerechtje was in no-time verdwenen.

roerbakken

 

Hoe zag jouw week eruit?

Heb jij ook zo’n heerlijke week gehad? Laat me in de comments onder dit artikel weten hoe jouw week was, ik vind dat altijd ontzettend leuk om terug te lezen 🙂

Sandra Blikslager is Politicologe en sinds eind 2008 hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine damespraatjes.nl. In 2010 verscheen haar eerste boek Moeders langs de lijn, Handboek voor de Voetbalmoeder, waar in september 2012 de derde druk van verscheen. Sandra is in 1963 in Hilversum geboren, heeft 3 dochters en is getrouwd met Hans. Haar grote hobby is fietsen en in de zomer van 2015 maakte ze solotochten naar Salzburg en Parijs en in 2016 naar Marseille. Nu is ze aan het trainen om in 7 dagen 1.000 km te fietsen. Verder sport ze in de sportschool, leest graag en veel, kijkt voetbal op TV en films en series op Netflix. Ze probeert en test graag nieuwe producten en als ze er enthousiast over is schrijft ze er over. Verder houdt ze van reizen, lekker eten, wijn en bier, waterpolo, muziek en van haar werk.

Reageer ook