fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sandra, Karin en lezeressen testen de producten van Gliss Kur Oil Nutritive en … dit vinden ze er van

Als ik nadenk over wat ik belangrijk vind aan mijn uiterlijk, eindigt ‘goed zittend haar’ hoog. Niets is zo vervelend als een kapsel dat stom zit. Wat helpt is goede haarverzorging. Sandra en ik hebben drie producten uit Gliss Kur Oil Nutritive-lijn getest en zijn enthousiast. We vroegen lezeressen mee te testen. Benieuwd wat zij ervan vonden? Lees het snel!

Voordat ik het dopje van de producten open, kijk ik naar de verpakking. De goudkleurige flesjes en tube van Gliss Kur Oil Nutrive zien er mooi en rijk uit. Een feestje om zo de dag onder de douche te beginnen. Als ik het dopje open wip, ruik ik. Een subtiele, frisse geur. Fijn want een lekkere geur is mede doorslaggevend of ik een product wil gebruiken.

Wat Karin ervan vindt
Ik maak mijn haar goed nat en was mijn haar met de Gliss Kur Oil Nutrive Shampoo, die extra bescherming biedt voor de haarpunten. Dat is hardnodig want lang haar is kwetsbaar en de punten kunnen snel beschadigen. De shampoo ruikt en schuimt heerlijk. Als ik het goed heb uitgespoeld gebruik ik de conditioner uit dezelfde lijn als de shampoo. Ik breng het vooral goed in de punten aan. Bij het uitspoelen kan ik al gelijk voelen dat mijn haar zacht, soepel en makkelijk doorkambaar is. Net als de shampoo is de geur heerlijk. Ook test ik het Oil Nutrive Keratin Oil-Mask. Bedoeld om het haar een extra boost te geven. Slechts dertig seconden is de inwerktijd dus dat is lekker snel. Ik merk dat het masker mijn haar wat zwaar maakt en voor mijn haartype  niet echt nodig is. Aan de conditioner heb ik genoeg. Wel kan ik mij voorstellen dat het masker goed werkt in de zomer als ik heb gezwommen in de zee en mijn haar laat opdrogen in de zon.

Wat Sandra ervan vindt
Hoe toevallig is het dat Sandra deze producten in een zonnige, zomerse sfeer heeft kunnen testen. Ten tijde van het testen vierde ze twee weken vakantie met vrienden op Curacao. Sandra: “Ik was super nieuwsgierig naar de producten en heb ze meegenomen in mijn koffer. Ik kom vaker op Curacao en heb daar vaak bad-hair-days. Doordat ik veel in het water lig, zowel in het chloor zwembad als in de zee, is mijn haar bijna de hele dag nat en als het opgedroogd is voelt het vaak touwachtig en springerig aan. Het fijne van de producten van Gliss Kur is dat het nu helemaal niet als touw aanvoelde, zelfs niet als ik net uit zee kwam. Het voelde mooi glad aan en ook als mijn haar opdroogde was het niet springerig en piekerig aan de onderkant. Mijn haar zat gewoon ontzettend goed! Na thuiskomst heb ik het haarmasker gebruikt en deze week kreeg ik regelmatig complimentjes over dat mijn haar er zo mooi uitziet. Hoe fijn is dat!”

Wat jullie ervan vinden
Een aantal lezeressen van Damespraatjes heeft de producten ook getest omdat we benieuwd waren wat zij ervan vonden. Jessica is een van hen en enthousiast. “Ik vind de verpakking er prachtig uitzien en de producten zijn fijn in gebruik,” laat zij weten. Zij test al een paar weken net als Sandra en ik de producten van de Gliss Kur Oil Nutritive-lijn. Vooral te spreken is zij over Hair Repair Oil Nutritive Anti-Klit Spray. “Na de shampoo en conditioner, gebruik ik die spray. Uitspoelen is niet nodig. Mijn haar voelt na gebruik heerlijk aan en is makkelijk doorkambaar.”

Hilde liet haar Facebookvolgers met een voor- en nafoto weten wat zij van de Gliss Kur Oil Nutrive-producten vond. “Mijn bevindingen zijn positief. De producten zijn aangenaam in gebruik en ruiken heerlijk.” Tester Els de Laat gebruikt de Gliss Kur Total Repair-producten. “Ik heb al een paar dagen binnengezeten, gehoest, gesnotterd en gespuugd. Vanmorgen vond ik het tijd om mijn haren weer eens lekker te verwennen met de Gliss Kur Total Repair shampoo en conditioner en ik heb genoten.”

Carla de Gouw test dezelfde producten als Els en zegt daarover: “Heerlijk mijn haar gewassen en verzorgd met de conditioner en om de paar keer ook nog de total repair erin. Mijn haar glanst en voelt heerlijk aan.”

Wij zijn heel enthousiast!
Wij nemen de producten van de Gliss Kur Oil Nutritive-lijn voortaan mee onder de douche. Ook bij dagelijks gebruik zit ons haar goed en oogt glanzend en gezond. Als we dan eens een badhair-day hebben ligt het in elk geval niet aan de producten die we ervoor gebruiken!

Wil je meer weten over de Gliss Kur Oil Nutrive-producten. Klik dan hier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hilde VE -

Leuk me hier in dit artikel tegen te komen! De 2 foto’s zijn wel beiden van na het gebruik van de producten.

Reageer ook