fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sandra heeft een heel bijzondere reden om naar Bali te gaan!

Hoe mooi is het als je kinderen volwassen worden en hun vleugels durven uit te slaan? Als het maar even kan pakken mijn dochters hun koffer of rugzak en maken ze de meest geweldige reizen. Vriendinnen van me vragen weleens “mis je ze dan niet?” Maar natuurlijk is dat wel het geval en kan ik wel janken dat ik ze zo lang niet zie, maar ik ben ook ongelofelijk trots op ze dat ze dit doen! En stiekem een beetje jaloers. 

Mijn jongste dochter zit al vanaf januari in Australie. In maart zijn we bij haar geweest en wat was het geweldig om haar weer in mijn armen te hebben. Samen met haar maakten mijn man en ik een mooie rondreis. Maar uiteindelijk moesten we afscheid nemen en heb ik haar nu al bijna een half jaar niet gezien en mis haar verschrikkelijk. Daarbij komt ook dat ze binnenkort jarig is en dat is een moment dat je gewoon bij elkaar wilt zijn. De afgelopen tijd heb ik hard gespaard en daardoor kon ik mijn dochter voorstellen om somewhere in the middle af te spreken, ergens in Azie! Ze was zo blij toen ik dit voorstelde! In 2007 deden we al een rondreis Thailand met het hele gezin (echt een onvergetelijke ervaring), maar nu zou ik graag iets anders willen doen.

Indonesie als ontmoetingsplaats

Het maken van reisplannetjes is voor mij al het begin van de vakantie. Nadat we elkaar aan de telefoon hadden gesproken ben ik gaan rondkijken op internet en deed wat onderzoek naar rondreis Indonesie. Deze eilandengroep die aan beide kanten van de evenaar ligt staat al heel lang op mijn lijstje. Bali, Java, Lombok, Papua, Sulawesi, Kalimantan en Sumatra. Wat zou ik graag de tijd hebben om al deze eilanden te bezoeken. Maar helaas heb ik niet zo heel veel tijd, slechts een dag of 10. En de eerste dagen wil ik alleen maar met haar op terrasjes zitten, op strandbedjes liggen om vooral heel veel kletsen!

Bali nu meest geschikt

Er volgden meer telefoontjes tussen mij en mijn dochter om de plannetjes verder uit te werken. We besloten om allebei naar Bali te vliegen. Zij vanuit Sydney en ik vanuit Amsterdam en spreken af op vliegveld Denpasar. Na 3 dagen strand in Kuta (waar mijn dochter misschien ook kan gaan surfen) gaan we rondtrekken door Bali. Zelf neem ik alleen een klein handbagagekoffertje mee om zo flexibel mogelijk te zijn. En mochten we tijd over hebben, dan zou ik ook graag naar Lombok willen.

Zeker nog een keer terug naar Indonesie

Zoals je merkt zijn we redelijk vrij om ons programma in te vullen de komende weken. Nu wil ik gewoon vooral mijn dochter zien en dan ter plekke met haar plannetjes maken. Omdat de tijd beperkt is kunnen we toch niet alles zien. Met mijn man wil ik sowieso nog een keer naar Indonesie en dan zal ik vooraf een reisschema (laten) maken om vooral zoveel mogelijk te zien. Maar nu wil ik vooral mijn dochter zien 🙂 :-).

Het is bijna zover. Morgen reis ik al naar Bali. Ik kan niet wachten om mijn dochter weer te zien! Op mijn Instagram kunnen jullie zien (als jullie dat natuurlijk willen haha) wat we uiteindelijk allemaal gaan bekijken. Kan niet wachten …….

 

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook