fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sandra gaat op zoek naar de perfecte koffer

Deze zomer staat voor mij in het teken van vakantie! Eerst een paar weken fietsen en daarna vakantie houden in Italië met mijn man die me komt ophalen in Rome. Dan een persreis naar Frankrijk en om mijn vakantieseizoen goed af te sluiten ook nog een weekje naar een all-inclusive met mijn jongste dochter. Ik realiseer me dat ik enorm bof!

Ik ga een nieuwe koffer kopen

Voor mijn eerste vakantie, de fietsreis naar Rome, maak ik gebruik van twee fietstassen die ik 3 jaar geleden heb gekocht. Super sterk en praktisch, maar niet erg elegant. Voor mijn andere reisjes van deze zomer heb ik een koffer nodig. Mijn eigen handbagage koffer is verdwenen. Die heb ik uitgeleend, maar ik weet niet meer aan wie. Dus er “mag” een nieuwe worden gekocht.

Gouden koffer tip van vriendin

Niet zo lang geleden maakte ik een reisje en op de terugweg reisde ik tegelijk met een vriendin. Ik liep flink te sjouwen met mijn koffer en zij liep heel elegant met alleen een handbagage koffertje. Ik vroeg haar of haar man misschien de rest van haar bagage in zijn koffer had gedaan, want ik kom me niet voorstellen dat zij voor 1 week bagage bij zich had in die kleine koffer. “San, ik neem nooit zo veel mee. Zeven jurkjes en die rol ik op, mijn bikini, wat slipjes, beha’s, wat verzorgingsspulletjes, 2 paar schoenen en 1 paar slippers. En na mijn reis schrijf ik altijd op wat ik echt nodig heb gehad die vakantie. Hierdoor kan ik bij mijn volgende vakantie de overbodige dingen thuis laten”. Ik vond dat zo’n goede tip. Ik heb me voorgenomen om het ook op deze manier te doen.

Zoektocht naar de perfecte handbagage koffer

Van diezelfde vriendin kreeg ik nog een tip. “Kijk eens op Bagageonline.nl. Die hebben zo veel mooie koffers”.  En omdat ik er net zo elegant bij wil lopen als mijn vriendin volgde ik haar advies natuurlijk op :-).  En ik nam me voor om echt een mooi koffertje te kiezen, want zeker als ik voor mijn werk een tripje maak, wil je wel een beetje goed voor de dag komen :-).

Het gewicht van de koffer is voor mij ook wel essentieel. Als de koffer zelf al 3 kilo weegt, kan ik niet meer zo veel meenemen. Dus het liefst heb ik een zo licht mogelijke koffer!

Elegant en van licht materiaal

Bij het openen van Bagageonline.nl zag ik meteen een hele mooie grote foto van een vrouw in een witte jurk op een witte bank (zie boven dit artikel). Naast haar staat een koffer die zo stylish is dat ik meteen verliefd werd. Wat is ‘ie mooi! Blijkt dat die van het merk March is. Niet het goedkoopste merk, maar de koffers zijn super elegant en licht in gewicht. Precies wat ik zoek dus! Ik kies voor de handbagage spinner uit de Cosmopolitan serie van March. Het koffertje is voorzien van 4 soepele ‘silent’ wielen, dubbele trekstang en heeft een georganiseerd interieur. Helemaal perfect dus.

Lekker op reis

Nu ik mijn koffer heb uitgezocht kan ik verder met reisplannetjes maken. Ook ga ik een lijstje maken van de spullen die in mijn koffer gaan. Na mijn vakantie streep ik weg wat ik niet heb gebruikt en dan heb ik mijn inpaklijst klaar voor het volgende tripje.

PS. De koffer die ik hierboven heb uitgezocht was niet goedkoop. Mocht je op zoek zijn naar een voordeliger exemplaar dan kun je ook terecht op Bagageonline.nl. Kijk maar!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook