fb
Damespraatjes Damespraatjes

Roos haar vriend ging vreemd in hun open relatie

Toen de relatie van Roos met Marcel strandde, was ze even klaar met mannen. Tot ze Joost tegenkwam, een aantrekkelijke man die wist wat hij wilde in het leven. “Het leek wel of ik in Vijftig tinten grijs terecht was gekomen. De sensuele vrouw in mij ontwaakte en ik had honger naar meer. Ik wilde spannende avonturen beleven en mijn grenzen verleggen.”

Ze kan er met niemand over praten. “Nou ja er is een vriendin die iets weet. Zij is op de hoogte van mijn wilde leven, maar ik verzwijg veel voor haar. Omdat ik een ander daarmee niet wil belasten. Want wat ik meemaak ik best heftig, en voor veel mensen niet te bevatten.” Wie Roos ziet, ziet een leuke jonge vrouw. Donker haar, vrolijke bruine ogen en een goed lijf. Haar woorden weegt ze zorgvuldig af. “Joost kwam ik tegen in een café. Ik was daar alleen, moest even de deur uit. Hij kwam naast me zitten, keek me aan en zei: ‘jou neem ik zo mee’. Ik schoot in de lach. ‘Ik meen het’. Zijn stelligheid wond me op maar ik dacht: ja daag, ik ga niet zomaar mee.”

Dwingend en hardhandig
Voor ze het wist, verliet Roos het café met Joost en belandde ze in bed. “Ik werd overspoeld door orgasmes, Joost liet me alle hoeken van de kamer zien en wist precies wat hij moest doen om mij te plezieren. Hij deed dat stellig, soms zelfs hardhandig. Dwingend. En ik genoot.”

Inmiddels heeft Roos twee jaar een relatie met Joost. “We wonen samen en hebben een open relatie. Dat houdt in dat we niet alleen met elkaar, maar afzonderlijk ook met anderen seks hebben. Soms hebben we contact met een ander stel en hebben we seks met z’n vieren. Joost heeft een vaste vrouw met wie hij een keer in de week seks heeft in een hotel. Soms schuif ik aan en doen we een trio. Ik vind Stella namelijk ook leuk en aantrekkelijk.”

Trio zonder mij
Natuurlijk hebben ze afspraken gemaakt. “Voor mij is een no-go dat Joost een trio heeft zonder mij. Ja, daar komt jaloezie om de hoek kijken. Een emotie die niet handig is in de wereld waarin ik met Joost leef, maar soms steekt het lelijk de kop op.” Woest was Roos dan ook toen ze ontdekte dat hij ondanks hun afspraak, in bed belandde met twee dames. “Hij wilde zijn vaste fuckbuddy aan een andere dame voorstellen. Hij had haar op een site leren kennen en zij is net als Stella een modeontwerpster. Hij dacht dat het leuk was die twee in contact te brengen zodat ze over hun vak konden praten.”

Grensoverschrijdend
Roos ziet toevallig een mailtje waarin de tweede dame schrijft hoe opwindend ze haar allereerste trio met Joost en Stella vond. Roos staat aan de grond genageld en hapt naar adem. Als ze Joost belt en het hem voor zijn voeten werpt, ontkent hij in eerste instantie. “Woest was ik. Het gaat er niet eens om dat hij met twee vrouwen seks heeft, maar wel dat hij mijn grens niet respecteert. Dat is in de relatie die wij hebben het allerbelangrijkste. Zijn actie heeft mijn vertrouwen een flinke optater gegeven ik ben nu achterdochtig. En dat wil ik niet zijn. Ik wil dat hij mij de mooiste en de lekkerste vindt en daarnaast andere vrouwen verwend. Toen ik het mijn fuckbuddy vertelde, vond hij dat ik niet zo moeilijk moest doen. Dat dat kon gebeuren en dat je nooit weet of iemand eerlijk is of niet. Door dit voorval twijfel ik aan alles. Maar ik ben zo verliefd op Joost, dat ik hem voorlopig niet kwijt wil maar dat ik hem niet meer vertrouw, brengt me aan het twijfelen.”

Wie heeft hier ervaring mee? Snap je de jaloezie van Roos of vind je dat dat bij het leven hoort dat ze leidt? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Praat mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook